Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυση ΛΑ.Ε κατά Τόσκα – Κοντονή για τα χημικά στο Ειρηνοδικείο Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 / 12 / 2017

Παν. Λαφαζάνης: Η Χούντα των πλειστηριασμών δεν θα περάσει

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε μαζί με τον Δημήτρη Στρατούλη, μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ, και τον Θανάση Μπαρτζώκα, στέλεχος της ΛΑΕ και πρώην Δήμαρχος Καισαριανής, που είναι ένας από τους τραυματίες της χθεσινής αστυνομικής επίθεσης ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, κατέθεσαν σήμερα 30/11/2017, μήνυση σε βάρος των κκ. Τόσκα και Κοντονή, σε βάρος του Αρχηγού της ΕΛΑΣ και κατά παντός άλλου υπευθύνου για την δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ με ρίψη δακρυγόνων σε κατάμεστο κλειστό χώρο, του Ειρηνοδικείου Αθήνας, όπου υπήρχαν εκατοντάδες διαδηλωτές.

Ως νομικοί παραστάτες στην κατάθεση της μήνυσης παραβρέθηκαν στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών οι δικηγόροι Σαράντος Θεοδωρόπουλος, Άρης Κωνσταντάκης και Δημήτρης Σαραφιανός.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 / 12 / 2017

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα επισκεφθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 τη Μεγαλόπολη για να εκφράσει για μια ακόμη φορά τη σταθερή θέση της ΛΑΕ ενάντια στο ξεπούλημα και τη διάλυση της ΔΕΗ . Θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στις μονάδες παραγωγής και στο ορυχείο και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, το Δημοτικό Συμβούλιο και τη «Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα των μονάδων της ΔΕΗ».

Το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας και των συναντήσεών του θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου