Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Μπικικίνια και Αξιοπρέπεια

Σαν σήμερα στις 29 Ιουνίου 2011 ο Γιωργάκης Παπανδρέου και η ελληνική βουλή αδιαφορώντας για τις χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος, ψήφιζε το πρώτο μνημόνιο, τις πρώτες αλυσίδες του ελληνικού λαού. Ο νοικοκύρης υπουργός ΠροΠο Παπουτσής με τους Ματατζήδες έδερνε και γέμιζε την ατμόσφαιρα με χημικά διότι οι χιλιάδες του Συντάγματος δεν ήταν νοικοκυραίοι όπως εκείνος. Άραγε πότε θα λογοδοτήσουν και οι μεν και οι δε.
Σήμερα λοιπόν η Εταίροι μας, μας επιβάλουν έναν οικονομικό κορσέ …Ω! τι φόβος και τρόμος! Δεν θα μπορούμε να έχουμε άνω των 60 ευρώ την μέρα για έξη μέρες!
Γιατί όλα αυτά, επειδή η κυβέρνηση ζήτησε να ασκήσει ο ελληνικός λαός το αναφαίρετο δημοκρατικό του δικαίωμα, δηλαδή την άποψή του για τις δεσμεύσεις που προτείνουν οι δανειστές και θα καθορίσουν την ζωή του και την ζωή των παιδιών του. Πραξικόπημα το ονόμασε ο ακατανόμαστος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως κι όλοι οι άλλοι υπόδουλοι και φερέφωνα των δανειστών – τοκογλύφων. Ω! Εταίροι βλάσφημοι, πρώτοι θα χρεοκοπήσετε εσείς και μετά εμείς και βλέπουμε! Άλλωστε εσείς με τον γνωστό Σημίτη και κάποιον Παπαντωνίου, μας κλέψατε με την υποτίμηση πριν εισέλθουμε στο κοινό νόμισμα 15%, από την περίφημη έξυπνη διαχειριστική υποτίμηση, θυμάσαι Παπαντωνίου πόσα μπικικίνια πήρες όπως έγραψαν οι εφημερίδες της εποχής;

Τι είναι τα μπικικίνια; …………………………πολλά……………………………..

Συνέχισε η χώρα με εθνική ληστρική υπερηφάνεια να κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ω! του θαύματος οι ξένες διαφημιστικές εταιρίες πλούτισαν κατά τα άλλα ήταν στην Αθήνα…

Μια απλή ματιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες μας λέει το εξής, κάθε χώρα που εμπλέκετε και δεν είναι ηγεμονική, ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ

Συμπέρασμα απλό χρεοκοπήσαμε ή μάλλον μας χρεοκόπησαν, πώς; Βγάζοντας τις μίζες έξω και χρεώνοντας τον ελληνικό λαό.
Σήμερα με κλειστές εν μέρει τις τράπεζες, θα σκεφτούμε τι αμαρτία κάναμε και πρέπει κάποιοι να ελέγχουν τους κόπους μας, αυτοί οι γνωστοί από τις τηλεοράσεις οι Γιουνκέρ και κάποιοι χοιροβοσκοί κλπ. Αυτοί που σκέφτονται τα μπικικίνια, αλλά θα τους κάτσουν στο λαιμό, γιατί; Μα επειδή θέλουν να φέρουν ξανά μια χούντα στην πατρίδα της Δημοκρατίας, στην μικρή αλλά ιστορική Ελλάδα, τους απαντούμε λοιπόν, όπως δεν φοβήθηκαν οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας τα κανόνια του φασισμού και του ναζισμού, έτσι και τα εγγόνια τους δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν, άλλωστε δεν τους αρέσουν τα μπικικίνια, αλλά η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι αυτό που θέλουν να διδάξουν στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΛΟΗΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου