Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Απεργία στην Coca Cola: Συμπαράσταση με μποϊκοτάζ στα προϊόντα της 3Ε

Ανακοίνωση συμπαράστασης στους απεργούς της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης: "Εμείς οι εργαζόμενοι μέλη του Σωματείου ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, συγκεντρωθήκαμε στο χώρο του εργοστασίου και αφού ακούσαμε την Διοίκησή μας και άλλους ομιλητές διαπιστώσαμε ότι: Οι συνάδελφοί μας στην Κόκα Κόλα Θεσ/ νίκης εδώ και 10 μήνες συνεχίζουν με αμείωτη αγωνιστικότητα τον δίκαιο τους αγώνα ενάντια στην υπερκερδοφόρα ακόμη και μέσα στην κρίση, πολυεθνική Κόκα Κόλα, με αποκλειστικό τους αίτημα την επαναλειτουργία του μοναδικού εργοστασίου στην Βόρεια Ελλάδα, από την Κέρκυρα μέχρι την Ορεστιάδα.
Από την αρχή του αγώνα τους ήμασταν δίπλα τους και συμμετείχαμε σε όλες τις μορφές πάλης που επέλεγαν.
Συνεχίζουμε να ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τα προϊόντα της 3Ε ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, δεν αγοράζουμε και δεν πίνουμε Κόκα Κόλα, Αμίτα, Φάντα, Νestea, Motion, μέχρι να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ
Να δώσουμε, ως οικονομική ενίσχυση στους απεργούς για τον μήνα Αύγουστο ποσό που αντιστοιχεί στη χρηματική αξία δύο ημερομισθίων για κάθε εργαζόμενο, ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο αγώνα των συναδέλφων μας απεργών.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ".
Aνακοίνωση της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργατοϋπαλλήλων εμφιαλωμένωνποτών (ΠΟΕΕΠ):
Με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού μας, ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ έκτακτα το «ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ» της Π.Ο.Ε.Ε.Π την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, ώρα 11.00 το πρωί στο Ε.Κ. Θεσσαλονίκης με μοναδικό ΘΕΜΑ.:
«Στήριξη και Υποστήριξη του τιτάνιου απεργιακού αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου