Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μία ερώτηση προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας


ου Θοδωρή Βασιλακόπουλου
Επειδή όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών τόσο πληθαίνουν τα σενάρια για τις μετεκλογικές συνεργασίες και επειδή κυρίαρχο σενάριο των συνεργασιών αυτών είναι αν θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ, είτε με το ΠΑΣΟΚ ή το ΠΟΤΑΜΙ, είτε με όλους αυτούς μαζί (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ) θα ήθελα να θέσω ευθέως
προς τους επικεφαλείς του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και απερχόμενους βουλευτές κ. Θελερίτη και κ. Ψυχογιό, αλλά και προς τον τρίτο στο ψηφοδέλτιο και ενδεχομένως μελλοντικό βουλευτή του νομού μας κ. Τσόγκα, ένα πολύ απλό ερώτημα.

Θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία τέτοια κυβέρνηση συνεργασίας ή όχι;

Το ερώτημα είναι επιτακτική ανάγκη να απαντηθεί με σαφήνεια σε όλους τους Κορίνθιους πολίτες, γιατί αποτελεί υποχρέωση του κάθε πολιτευόμενου η ειλικρινής κατάθεση των προθέσεων του. Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Είναι ουσιώδες και απαιτεί ξεκάθαρη απάντηση πριν τις εκλογές.


ΥΓ
«Μετα – κομματικές» απαντήσεις που ενδεχομένως μπορεί να συνηθίζονται εσχάτως εξαιτίας της στελέχωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ τον τελευταίο καιρό δεν μπορεί φυσικά να γίνουν αποδεκτές από κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη.


Θοδωρής Βασιλακόπουλος
Μέλος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Κίνησης
Πρώην συντονιστής της ΝΕ του Ν. Κορινθίας

Πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου