Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ...ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!


Για όποιον έχει στοιχειώδεις γνώσεις της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας, η παραπάνω παραληρηματική ανάρτηση του ρεπόρτερ της Χούντας Νίκου Μαστοράκη προκαλεί ανατριχίλα.
Ο άνθρωπος που επιστρατεύτηκε από την Επταετία για να ανακρίνει στο ΚΕΒΟΠ τους φοιτητές του Πολυτεχνείου, λίγες ημέρες μετά την Εξέγερση του 1973, αποκαλεί τη σημερινή εκλεγμένη κυβέρνηση δικτατορία.
Συγκεκριμένα:
– Αναφέρεται σε «πρώτη φορά αριστερά δικτατορία».
– Αποκαλεί την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου – Παττακού και, πιο κάτω, «ψυχοπαθή σκύλα».
– Ονομάζει την ΕΡΤ «μηχανή προπαγάνδας» (Προφανώς κρίνοντας έξ ιδίων).
– Μιλάει για «Συριζομάζωμα» και… νέο άνοιγμα της Μακρονήσου, στην οποία -αν κατάλαβα καλά- θα καταλήξουν Πρετεντέρης και Μπογδάνος από τη βία του αριστερού καθεστώτος.
Όλα αυτά συμβαίνουν στο facebook, το οποίο όμως, δυστυχώς για τον Ν.Μαστοράκη, έχει ως πρώτο συνθετικό τη λέξη «face» και δεν σε αφήνει να λυτρωθείς από το πρόσωπό σου.Αφού επικαλείται την ψυχιατρική, είναι χρήσιμο να ειπωθεί ότι ο ρεπόρτερ της Χούντας, σε ένα παιχνίδι αλλεπάλληλων προβολών, αποδίδει δικές του ιδιότητες στους αντιπάλους του. Για να απαλλαγεί άραγε από αυτές ή διότι μόνο αυτή τη φρασεολογία γνωρίζει διότι αυτήν υπηρέτησε;

Παραθέτουμε ένα σύντομο βιντεάκι από την αλήστου μνήμης εκπομπή του «ανακριτή» Μαστοράκη με τους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Το ρεπορτάζ είναι από το STAR, όχι από την ΑΥΓΗ.

Δείτε το, γιατί όσο η δημοκρατία θυμάται, δεν κινδυνεύει.
Ν.Μ.   



www.altsantiri.gr

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου