Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η Κυβέρνηση για τη χώρα.


Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η Κυβέρνηση για τη χώρα. Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γεωργιάδης κραυγάζοντας δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως αν πέσει η Κυβέρνηση ο ίδιος πρώτα απ’όλους, αλλά και πολύς κόσμος θα τρέξουν να βγάλουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες, δημιουργώντας έτσι πανικό στους εναπομείναντες - λόγω των πολιτικών που εκπροσωπεί ο ίδιος και το κόμμα του - καταθέτες.Δεν θα σπαταλούσαμε το χρόνο μας ασχολούμενοι
με τον κ. Γεωργιάδη αν δεν προέκυπταν δύο ζητήματα:
Ο κ. Γεωργιάδης είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, που δεν είναι μια οποιαδήποτε θέση. Εκπροσωπεί την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Ρωτάμε θα υπάρξει καταδίκη επίσημη των επικίνδυνων για τη χώρα δηλώσεων από τη ΝΔ και τους Βουλευτές της; Γιατί αν δεν το πράξουν αυτό σημαίνει ότι είναι συνένοχοι σ’ένα τέτοιο ενδεχόμενο που οι ίδιοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν. Ιδιαιτέρως προκαλούμε τους τρεις βουλευτές της Κορινθίας προερχόμενους από το κόμμα του κ. Γεωργιάδη να τοποθετηθούν ξεκάθαρα.
Ρωτάμε επίσης θα διωχθεί ποινικά γι’αυτή τη δήλωση-προτροπή κατά το άρθρο 191 που αναφέρει ρητά ότι : ”Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.”

Ο πανικόβλητος Πρωθυπουργός με τους ανεύθυνους βουλευτές του και ο εξουσιολάγνος αντιπρόεδρος αυτής της Κυβέρνησης, που στερείται Δημοκρατικής νομιμοποίησης αντί να σπέρνουν τον πανικό, ώστε να μένουν γατζωμένοι στις καρέκλες τους απολαμβάνοντας την ασυλία που οι ίδιοι δημιούργησαν …..ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ώστε έτσι μέσα από αυτή την ύψιστη Δημοκρατική διαδικασία να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του. Ένα μέλλον με ανοικτούς ορίζοντες. Χωρίς αυτούς που έσπειραν το χάος και τον πανικό για να απολαμβάνουν αυτοί και οι φίλοι τους τα προνόμια της εξουσίας, προνόμια τα οποία δεν θα υπάρχουν την επόμενη μέρα σχηματισμού Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Το σύνθημά μας επίκαιρο όσο ποτέ: Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου