Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

η δωσίλογη επιστολή του Τζήμερου προς την …εξοχοτάτη Μέρκελ!

Παραθέτω λίγες γραμμές και παρακαλώ να διαβαστεί ολόκληρη η επιστολή, προς την ..Εξοχοτάτη, όπως την αποκαλεί, Μέρκελ, έτσι και ως αυτοτιμωρία όσων ξεγελάστηκαν από το μοντέρνο λάιφ στάιλ της αγοράς.. Λυπάμαι πολύ αλλά μπροστά στη Μέρκελ αυτός ο σύγχρονος δωσιλογισμός του Τζήμερου είναι πιο «εγέρθητος» ακόμα και απ τον Μιχαλολιάκο:
«…Εξοχότατη,
αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα: να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια (θα γνωρίζετε υποθέτω για το «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης» που έπαιρνε όποιος απλώς πήγαινε στην ώρα του στη δουλειά του!). Να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν κανόνες οικονομικής διαφάνειας στα ίδια τα κόμματα και σε κάθε συναλλαγή του Δημοσίου. Αν δεν τους υποχρεώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοι τους! Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν!……»
Απαντώ εκ των προτέρων σε διάφορους φίλους που θα αναγνωρίσουν κάποιες αλήθειες στην γλοιώδη επιστολή του Τζήμερου, ότι το όντως ανίκανο και διεφθαρμένο κράτος μας, η κομματικοκρατία, οι πελατειακές σχέσεις χρόνων, κλπ, κλπ.. είναι αληθινές διαπιστώσεις τις οποίες οι πάντες πλέον παραδέχονται.. Όμως αυτά τα λένε όλοι.. Από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.. Και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος για διεφθαρμένο κράτος και κομματικοκρατία μιλούσε.. Το ίδιο και η Χρυσή Αυγή. Αλλά από την διαπίστωση έως την πρόταση και το όραμα υπάρχει τεράστια διαφορά και ο νεοφιλελευθερισμός του Τζήμερου και της Μέρκελ, η βάρβαρη και άδικη λιτότητα και η πλήρης υποταγή στις αγορές είναι το .. όραμα που μας έφερε ως εδώ.. Όσο λοιπόν και αν οι διαπιστώσεις για το διεφθαρμένο κράτος..κλπ.. είναι αληθινές, δυστυχώς στα χέρια επιτήδειων διαφημιστών, που δεν είναι πολιτικοί αλλά τελικά θέλουν να γίνουν πολιτικοί (!) εφόσον πολιτεύονται, αποτελούν το δόλωμα για την προσέλκυση ύποπτων και ανύποπτων ψηφοφόρων και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την εξαθλίωση και βουλγαροποιηση μας για να γίνει ο επιχειρηματίας κ Τζήμερος πιο …ανταγωνιστικός και να κερδίζει περισσότερα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, ούτε φυσικά και δικαιολογούν τον σύγχρονο φασισμό της Μέρκελ και τον ντόπιο δωσιλογισμό.. Η επιστολή είναι όντως αποκαλυπτική. Το άτομο έχει μπερδέψει την Δημοκρατία με την επιχείρηση και την πολιτική με την διαφήμιση…Δοξάστε τον!

Ολόκληρη η επιστολή εδώ: http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1307978

1 σχόλιο: