Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Video: Νέο χτύπημα κατά των συνταξιούχων από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ. Καρακώστα: Να μην δίνουν οι παππούδες την σύνταξη στα παιδιά

Σχολιάζει ο Βασίλης Πολυχρόνης:

ΜΕ 18 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΕΥΗ ΜΑΣ!

"Είναι λάθος μοντέλο ο συνταξιούχος να ταΐζει τα παιδιά και τα εγγόνια του... Είναι λάθος λογική ο συνταξιούχος να ζει τα παιδιά και τα εγγόνια του, πρέπει αυτά να δουλεύουν".

Όχι,δεν είναι η Λυμπεράκη,δεν είναι η Ξαφά ούτε ο Γιακουμάτος (που είχαν προβεί παλιότερα σε παρόμοιες δηλώσεις) που έκανε αυτή τη δήλωση.Είναι η..."αριστερή" Καρακώστα που, λίγο
ή πολύ,κατηγορεί τους νέους ως...τεμπέλικα παράσιτα που ζουν με το χαρτζιλίκι από τη σύνταξη του παππού και τους παππούδες ως...τους κύριους υπαίτιους της μεγάλης ανεργίας των νέων μιας και τους συντηρούν με τις συντάξεις τους και τους κακομαθαίνουν σε βαθμό...τεμπελιάς!

Έχει δίκιο η Εύη να μιλάει έτσι.Άλλωστε,αυτή δεν έζησε (κι ούτε ξέρει πως είναι να ζεις) από τη σύνταξη του παππού και της γιαγιάς ούτε χρειάστηκε να ζήσει με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά της.Με...18 ακίνητα στο όνομα της και με δυο από τα καταστήματα της νοικιασμένα στο ΟΠΑΠ για να γίνουν μικρά καζίνο δεν χρειάστηκε να προσφύγει ούτε αυτή ούτε τα παιδιά της στους παππούδες των!

Υ.Γ. Που κρύβατε τόσο μισανθρωπισμό,τόσο φασισμό μέσα σας και δεν το είχαμε πάρει είδηση?

#ξεφτίλες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου