Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η γενιά του Πολυτεχνείου και οι «αγανακτισμένοι»

…να αφήσουν ήσυχο το νόημα του Πολυτεχνείου. Μπορούν να βρίζουν όσο θέλουν την Δαμανάκη, τον Λαλιώτη και μερικούς άλλους, αφού τους θαυμάζουν κρυφά και τους ζηλεύουν κιόλας επειδή έβγαλαν φράγκα!
Προκόπης Μπίχτας
Με την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα αρχίσουν πάλι οι κατάρες διαφόρων «αγανακτισμένων» για την «γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα». Όμως, δεν μας λένε ποτέ ποιά ήταν η γενιά που ωφέλησε την Ελλάδα… Ήταν η γενιά των χουντικών; Η γενιά των δωσιλόγων; Η γενιά του τίποτα, του «κλικ» και του «ντάουν-τάουν»; Η γενιά του καναπέ; Η γενιά των χρωματιστών «επαναστάσεων» και της παγκοσμιοποίησης; Η γενιά της Νέας Τάξης;

Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο της αντίστασης του ελληνικού λαού και δεν πιστώνεται σε αυτούς που ξεπούλησαν τα νοήματά του. Δεν ανήκει σε αυτούς που εξαργύρωσαν την, οποιαδήποτε, συμμετοχή τους. Δεν είναι της Δαμανάκη και του Λαλιώτη.
Αυτοί οι «αγανακτισμένοι» να αφήσουν ήσυχο το νόημα του Πολυτεχνείου. Μπορούν να βρίζουν όσο θέλουν την Δαμανάκη, τον Λαλιώτη και μερικούς άλλους, αφού τους θαυμάζουν κρυφά και τους ζηλεύουν κιόλας επειδή έβγαλαν φράγκα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου