Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

#politikos_kratoumenos και ο Χρήστος Χωμενίδης (γελάμε ακόμα)...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν έπεσε μόνο η Βουλή από τα γέλια όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πολιτικός κρατούμενος μηνών 6 (με τα μπιμπερό), έπεσαν την επομένη και τα social media με τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη που έστερξε προς υπεράσπιση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Ο γνωστός...
συγγραφέας που αγωνίζεται για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς μιλάει για τα... μεταβρέφη (ε; για ποια;) και μας διασκεδάζει (τουλάχιστον).
«Ας μάθουν οι ανιστόρητοι, γιαλαντζί Αριστεροί, ότι υπήρξαν πολλά βρέφη και μεταβρέφη πολιτικοί κρατούμενοι. Ο γιος της Έλλης Παπά και του Νίκου Μπελογιάννη γεννήθηκε στη φυλακή και παρέμεινε έγκλειστος όλα τα πρώτα χρόνια του».

Αφού λοιπόν έγινε ο κακός χαμός με τα λεγόμενά του, ο Χρήστος Χωμενίδης επανήλθε. Με νέο post. Μιλώντας πάλι για μεταβρέφη. Απαύγασμα σκέψης...

«Επεσήμανα, στο αμέσως, προηγούμενο στάτους, ότι υπήρξαν βρέφη και μεταβρέφη που υπέστησαν κράτηση ή εγκλεισμό εξαιτίας της πολιτικής δράσης των γονέων τους. Τα γνωστά τρολς μου επετέθησαν χυδαία. Σκεφτείτε και να έγραφα ότι υπήρξε και κάποιος ήρωας της Δημοκρατίας που δεν λεγόταν Νίκος Μπελογιάννης αλλά Παύλος Μπακογιάννης...».

Πέτρο Τατσόπουλε, πάρε θέση κι εσύ. Περιμένουμε πώς και πώς.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου