Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Infowar -ιάδα 2016: All you can watch

Από το INFOWAR — Aris Chatzistefanou
Καθώς οι προβολές του νέου μας ντοκιμαντέρ This is not a coup συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα σκεφτήκαμε να ρίξουμε μια ματιά προς τα πίσω και να δούμε όλα τα προηγούμενα ντοκιμαντέρ (Debtocracy, Catastroika, Fascism Inc) σε μια ημέρα.
– Τι θυμάστε από το Debtocracy;
– Γιατί δεν ήρθαν τα ελικόπτερα;
– Πόσοι από τους συνεντευξιαζόμενους του Catastroika έγιναν υπουργοί και τι έχει να πεί γ’ι αυτό ο Αλέξης Τσίπρας;
– Ξέχασαν τα ιδιωτικά κανάλια την στήριξη που παρείχαν στην άνοδο του ναζισμού;
-Τελικά ήταν πραξικόπημα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015;Ο κινηματογράφος Τριανόν παρουσιάζει όλα τα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ της Infowar Productions σε μια ημέρα αφιερωμένη στον κινηματογράφο που γεννήθηκε στα χρόνια των μνημονίων αλλά και στο μεγαλύτερο crowd funding εγχείρημα που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.
Οι δημιουργοί του Debtocracy, του Catastroika, του Fascism Inc και του This Is Not a Coup σας περιμένουμε να δούμε μαζί ποιές προβλέψεις μας επαληθέφθηκαν και που πέσαμε έξω.
Οι προβολές θα ξεκινήσουν από το απόγευμα με ενιαίο εισιτήριο και θα πραγματοποιηθούν με την σειρά παραγωγής των ντοκιμαντέρ. Περίπου στις 21:00 στην παρέα μας θα προστεθεί και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Παπακωνσταντίνου για να συζητήσει μαζί με τον Αρη Χατζηστεφάνου και τον Λεωνίδα Βατικιώτη για την ΕΕ, το μέλλον του ευρώ και της ευρωζώνης.

Μια infowarιάδα με πολύ ποπ κορν, δικές μας μουσικές επιλογές και καλή παρέα.

Οι ακριβείς ώρες των προβολών και του πάνελ θα ανακοινωθούν την Τρίτη.

Facebook event


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου