Σάββατο 14 Μαΐου 2016

«Αρκετά στην Κόρινθο»


Τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, έχουμε χάσει όλοι τη φωνή μας, έχουμε χάσει τις ζωές μας.
Δεν ξέρουμε αν σ ένα χρόνο θα έχουμε σπίτι να μείνουμε, αν θα έχουμε δουλειά, αν θα μπορούμε να σπουδάσουμε ή μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Μέσα σε αυτό το κλίμα ανασφάλειας μοιάζουμε και τους συμφέρει να είμαστε αδύναμοι να αντιδράσουμε. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας υποτιμούν άλλο. Ότι και να πιστεύει ο καθένας, όσο κουρασμένος και να΄ναι,το μόνο μας όπλο βρίσκεται στις πλατείες και στους δρόμους. Εκεί, που συναντιόμαστε, συζητάμε, γελάμε και παίρνουμε δύναμη ο ένας απ’ τον άλλο. Εκεί που αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για την πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας. Οι Γάλλοι κάνανε ένα
πανευρωπαϊκό κάλεσμα στις 15 Μάη, τη νύχτα, να γεμίσουμε όλες τις πλατείες. Σε πολλές πόλεις τις χώρας μας, έχουν βγει καλέσματα. Εδώ, θα μαζευτούμε την Κυριακή, στις 7μ.μ., στα Περιβολάκια, στην Κόρινθο. Εμείς θα συναντηθούμε στο στέκι της Αλληλεγγύης-Αντίστασης (δίπλα στο Γαβαλά), στις 6:30μμ και θα μοιραστούμε σε αυτοκίνητα. Όποιος δεν έχει μέσο μπορεί να έρθει εκεί.

Θα είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε (ή να ξαναβρεθούμε) και να συζητήσουμε πώς θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση. Πώς θα πάρουμε τη ζωή και το μέλλον μας στα χέρια μας.

Επισυνάπτουμε τη σελίδα του «Αρκετά» και «Αρκετά στην Κόρινθο»:

https://www.facebook.com/arketa.gr/?fref=ts

https://www.facebook.com/events/264347667248719/



Aλληλεγγύη και Αντίσταση στο Κιάτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου