Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΑΓΡΟΤΕΣ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και πολιορκίας έχει επιβάλλει η κυβέρνηση στην Αθήνα με στόχο να τρομοκρατήσει και να περιορίσει την μεγαλειώδη προσέλευση των αγροτών στην πρωτεύουσα.
Η Αθήνα από το πρωί της Παρασκευής, δίνει την εικόνα αστυνομοκρατούμενης πόλης.
Το αυταρχικό αστυνομικό κλοιό και την επίθεση των ΜΑΤ υπέστησαν από το πρωί οι αγρότες που έφτασαν από την Κρήτη με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα πραγματικό χάος από τον χημικό πόλεμο, τα ΜΑΤ
και τις κλούβες έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Από νωρίς, επίσης, όλοι οι δρόμοι προς την Αθήνα αποκλείσθηκαν και τα ΜΑΤ δεν επέτρεπαν, όχι μόνο τη διέλευση τρακτέρ αλλά και αγροτικών αυτοκινήτων (!) ακόμα και πούλμαν αγροτών και τους ίδιους τους αγρότες ακόμα και πεζούς.
Η τρομοκρατία έφτασε στο αποκορύφωμα, ενώ όλοι, σχεδόν οι δρόμοι στο Αθηναϊκό κέντρο είναι αποκλεισμένοι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε, ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στον οποίο κατήγγειλε την αυταρχική δράση των ΜΑΤ από το πρωί εναντίον των αγροτών και την αυθαίρετη και αυταρχική κυβερνητική απόφαση να κλείσουν οι δρόμοι για τη διέλευση των αγροτικών αυτοκινήτων με κατεύθυνση την Αθήνα. Τέτοιου είδους αποφάσεις, τόνισε, ρίχνουν λάδι στη φωτιά και εξαγριώνουν δικαιολογημένα τον αγροτικό κόσμο, ενώ εξυπηρετούν μόνο αυταρχικούς και παράλογους περιορισμούς για τη παρεμπόδιση της αγροτικής συγκέντρωσης στην Αθήνα.
Ο Παν. Λαφαζάνης ζήτησε την άμεση άρση των παράλογων αυταρχικών περιορισμών και τηνελεύθερη διέλευση προς την Αθήνα των αγροτικών αυτοκινήτων, μαζί με την άρση όλων τωναυταρχικών αστυνομικών μέτρων και των περιορισμών στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία έχουν καταστήσει την πρωτεύουσα αστυνομοκρατούμενη, χωρίς προηγούμενο, πόλη.

ISKRA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου