Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η τρίτη στέψη του… Κωνσταντίνου Γκλίξμπουργκ

Συντάκτης: Δημήτρης Ψαρράς
Μια νέα «αυτοβιογραφία» του Κωνσταντίνου Γκλίξμπουργκ ανέλαβε από χτες να διανείμει το «Βήμα». Το πόνημα (Βασιλεύς Κωνσταντίνος, «Χωρίς Τίτλο») φέρει πλούσια εικονογράφηση και είναι τυπωμένο με πολύ μεγάλα στοιχεία, έτσι ώστε να επεκταθεί σε τρεις τόμους, αλλά και να είναι προσιτό σε άτομα μεγάλης ηλικίας με δυσκολίες στην όραση.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κείμενο που έχει συντάξει ο σύμβουλος έκδοσης του «Βήματος» Γιώργος Μαλούχος με συνεργάτη τον Γιάννη Διαμαντή. Η συμμετοχή του Γ. Μαλούχου αναφέρεται ως «συγγραφική αρωγή» στο εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο βασίζεται σε «εξονυχιστική καταγραφή, σχεδόν ημέρα με την ημέρα, των αναμνήσεών του καθώς και των σκέψεων και των απόψεών του».
Πέρα από το πληροφοριακό σημείωμα του Δ. Ψαρρά υπάρχει και το πρωτοσέλιδο της kontranews, αλλά και ακροδεξιών εφημερίδων οι οποίες προετοιμάζουν το έδαφος για την δημιουργία ενός κόμματος με ηγέτη τον υιό Νικόλαο, ώστε να ξαναγίνει την δεδομένη στιγμή ένα νέο δημοψήφισμα ή και όχι και να επανέλθει η βασιλεία με πιθανότερο σχέδιο τον Παύλο, οποίος κρατιέται μακριά από το κόμμα ώστε να μπορεί να διεκδικήσει νομίμως τον θρόνο. όπως καταλαβαίνεται το ξεπερασμ΄νο πολιτικό σύστημα προσπαθεί και παίζει τα ρέστα του εναντίον του Λαού με μακροχρόνιους πάντα σχεδιασμούς...θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου