Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Απογοητευτικό χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, σημειώνοντας πως έχει πια ξεπεραστεί «αυτός ο κονσερβοποιημένος τρόπος συζήτησης», δεν υπηρετεί την ανάγκη ενημέρωσης και δεν βοηθάει να συγκρίνουν οι πολίτες και τα πολιτικά πρόσωπα και τα κόμματα.
Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η απάντησή της για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα. «Δεν είναι αλήθεια ότι ήταν δύο κόμματα σε ένα» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου και κατέληξε λέγοντας πως «είναι αλήθεια ότι κάποιοι δυστυχώς και ο πρόεδρός του αποφάσισαν σε συνεννόηση με τους δανειστές να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ».
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η πρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι η τηλεοπτική αναμέτρηση «εξυπηρετεί να εκφεύγουν από καίρια ερωτήματα εκείνοι που πρέπει να τα απαντήσουν».

Νωρίτερα, είχε σχολιάσει με ένα αιχμηρό tweet την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών. «Τις μάχες τις δίνουν οι αποφασισμένοι, όχι οι ηττημένοι», έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής για το ντιμπέιτ.

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι εκτός από θερμούς υποστηρικτές έχει αποκτήσει και φανατικούς εχθρούς, η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι είναι τιμή της «να με εχθρεύονται εκείνοι που ενοχλούνται με αυτά που κάνω».

Αντίστοιχες αντιδράσεις στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξαν σε όλη τη διάρκεια του πολιτικού μου βίου. Εκείνοι που είχαν συνηθίσει να νέμονται τα δημόσια να νιώθουν ενοχλημένοι όταν γίνεται προσπάθεια αναζήτησης της ευθύνης».

Η κ.Κωνσταντοπούλου απαντώντας σε ερώτηση για το αν δείχνει αρχηγικές τάσεις, τόνισε πως δεν την αφορά η διεκδίκηση της εξουσίας, αλλά το κόμμα στο οποίο βρίσκεται να είναι συνεπής ως πολιτικός φορέας σε αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε. 

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου