Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ

Μεγάλα ερωτήματα προκύπτουν αν αληθεύουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητα σχετικά την δραστηριότητα της τεχνικής εταιρείας του τέως Υπουργού επικρατείας κ. Φλαμπουράρη. Ο πολιτικός μέντορας του παραιτηθέντος πρωθυπουργού κ. Τσίπρα οφείλει να απαντήσει άμεσα στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η τεχνική εταιρεία, στην οποία κατέχει ποσοστό μεγαλύτερο από 50%, ανέλαβε την εκτέλεση έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την ώρα που ο κ. Φλαμπουράρης ισχυρίζονταν ότι η εταιρεία είναι κλειστή.
Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα γίνονται πλέον κατανοητές και οι δηλώσεις του κ. Τατούλη ότι «…ο υπουργός θα υπογράψει και θα εγκρίνει τη σύμβαση» αναφερόμενος στον κ. Σταθάκη και στην κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου. Και βέβαια δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την απορία μάς για την τύχη του φακέλου που είχε κατατεθεί πριν τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 στον αρμόδιο εισαγγελέα σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις έργων του κ. Τατούλη σε συγγενικά του πρόσωπα.
Λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές για τη χώρα τα ερωτήματα είναι πολλά και κρίσιμα. Δεν είναι δυνατόν την ώρα που ο λαός στενάζει από την λιτότητα των μνημονίων πολιτικά πρόσωπα να φέρονται ότι ψεύδονται και να έχουν προνομιακή μεταχείριση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σκοτεινά σημεία για την δραστηριότητα ενός προσώπου τόσο κοντά στον πρώην πρωθυπουργό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου