Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ραούλ Καμάργο, εκπρόσωπος τύπου της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και βουλευτής των Podemos: Στήριξη στη Λαική Ενότητα

Ο Ραούλ Καμάργο εκπροσώπος τύπου της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και βουλευτής του Podemos στις 28/8 μας έστειλε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην Ελ­λά­δα παί­ζε­ται το μέλ­λον της δη­μο­κρα­τί­ας και της Ευ­ρω­παι­κής Αρι­στε­ράς. Η όποια πο­λι­τι­κή από­φα­ση παρ­θεί θα κα­θο­ρί­σει για δε­κα­ε­τί­ες το μέλ­λον των κα­τα­πιε­σμέ­νων. Ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ υπήρ­ξε η με­γά­λη ελ­πί­δα για την πα­γκό­σμια αρι­στε­ρά. Η ελ­πί­δα στην οποία μπο­ρού­σε να στη­ρι­χτεί για να ση­κώ­σει το ανά­στη­μά της απέ­να­ντι στις αγο­ρές και τις κυ­βερ­νή­σεις. Ο ελ­λη­νι­κός λαός στή­ρι­ξε αυτή την ελ­πί­δα στις εκλο­γές του Ια­νουα­ρί­ου και πάνω από όλα στο δη­μο­ψή­φι­σμα της 5ης Ιούλη. Ο λαός δεν ήθελε ένα μνη­μό­νιο. Αλλά ο Τσί­πρας τον απο­γο­ή­τευ­σε. Στο τέλος υπο­χώ­ρη­σε στον εκ­βια­σμό.
Τώρα όμως άλλοι συ­νε­χί­ζουν με την ση­μαία που πρω­το­σή­κω­σε ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και συ­νε­χί­ζουν να υπο­στη­ρί­ζουν το πρό­γραμ­μα του Ια­νουα­ρί­ου και το ΟΧΙ: Η Λαική Ενό­τη­τα είναι ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ του Γε­νά­ρη. Όσοι από μας υπε­ρα­σπι­ζό­μα­στε τη δη­μο­κρα­τία και τις λαι­κές τά­ξεις έχου­με χρέος να τη στη­ρί­ξου­με όπως ακρι­βώς στη­ρί­ξα­με και το ΟΧΙ. Πρό­κει­ται για τον ίδιο αγώνα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου