Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

MANΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ: OI ΔΥΜΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΣΙΠΡΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΣΤΟ MEGA
«Δεν βοήθησε καθόλου τον κόσμο να πιάσει δουλειά, ούτε έδωσε την εξουσία στο λαό» είπε, σε συνέντευξη του στο Mega, για τα πεπραγμένα του πρωθυπουργού και κάλεσε όλες τις δυνάμεις που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ να συνενωθούν σε άλλο σχηματισμό για «να αποτρέψουν την καταστροφή» -Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την «Λαϊκή Ενότητα» του Λαφαζάνη
«Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια» είπε ο Μανόλης Γλέζος σε τηλεφωνική παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις. Ο κ. Γλέζος εξαπέλυσε βαρύ κατηγορώ εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. «Η κυβέρνηση Μαξίμου» τόνισε ο Μανόλης Γλέζος «ούτε έδωσε την εξουσία στο λαό, ούτε έδωσε δουλειά στον κόσμο».
«Επτά μήνες ούτε κατήργησε τον Καλλικράτη ή τον Καποδίστρια δηλαδή τους νόμους για την συνένωση δήμων και κοινοτήτων)» ήταν η επόμενη αιχμή εναντίον του παραιτηθέντος πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν βοήθησε καθόλου τον κόσμο να πιάσει δουλειά» είπε ξανά για τον κ. Τσίπρα εξηγώντας ότι με την εργασία παράγονται αξίες.

Ο κ. Γλέζος κάλεσε όλες τις δυνάμεις που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ να συναποτελέσουν την συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσουν εξουσία του λαού και να αποτρέψουν την καταστροφή που έχουν δημιουργήσει τα δάνεια.
Ο Μανόλης Γλέζος επέκρινε βαρύτατα τον Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία με τους δανειστές. «Πώς δεν υπήρχε εναλλακτική λύση; Υπήρχε η δική μου πρόταση που δεν έβαλε για συζήτηση η κυβέρνηση. Εγκαλώ τον Τσίπρα για αυτό το θέμα» υπογράμμισε ο κ. Γλέζος.

Σε ερώτηση εάν θα προσχωρήσει στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συμπόρευσής του με το νέο κόμμα τόνισε ότι: «Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά, αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου