Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

KKE το ….κρυφό δεκανίκι του συστήματος!

Όταν χθες τέθηκε σε ψηφοφορία στην διάσκεψη των Προέδρων το θέμα για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί για την ψήφιση του νέου αριστερού Μνημονίου. Σύσσωμο το Μνημονιακό τόξο με 10 ψήφους ζήτησε η Ολομέλεια να ξεκινήσει άμεσα και το Μνημόνιο να ψηφιστεί άμεσα με διαδικασία - παρωδία, η οποία θα ολοκληρωνόταν στις 3 το πρωί.
Όμως 8 μέλη της διάσκεψης, συμπεριλαμβανομένου του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, ψήφισαν να ακολουθηθεί κανονική διαδικασία και να ξεκινήσει η Ολομέλεια αύριο το πρωί. Το ξεπουλημένο ΚΚΕ που δήθεν αντιτίθεται στο
Μνημόνιο με τους εκπροσώπους του Λαμπρούλη και Καραθανασόπουλο τι έκανε; Ψήφισε "Παρών", όπως και στο δημοψήφισμα, εξυπηρετώντας για ακόμη μια φορά τα συμφέροντα των τοκογλύφων!
Αν το ΚΚΕ ψήφιζε ΟΧΙ η ψηφοφορία θα πήγαινε 10 - 10 και με την ψήφο της Προέδρου της Βουλής, η οποία θα υπερίσχυε, η διαδικασία θα ξεκινούσε αύριο το πρωί και έτσι θα μπλοκάρονταν το σημερινό Eurogroup.
Το ΚΚΕ όμως για ακόμη φορά πρόδωσε την όποια λαϊκή βούληση εκπροσωπεί και απέδειξε ότι είναι τα καλύτερα κρυφά τσιράκια του συστήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου