Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Τη 13η/07/2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ υποχρεώθηκε στη σύναψη μιας απαράδεκτης πολιτικής και οικονομικής συμφωνίας που εμπεδώνει σκληρά υφεσιακά μέτρα τα οποία κατατείνουν στη πλήρη φτωχοποίηση του λαού μας και στην αρπαγή με εξευτελιστικό αντίτιμο του εθνικού μας πλούτου.
Απώτερος σκοπός των δανειστών - εταίρων είναι η δόμηση της κοινωνίας σε ''ασιατικού τύπου'' βάση καθώς και η πλήρης εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας
Επειδή το δίλημμα ''έως πνιγμού λιτότητα ή χρηματοδοτική ασφυξία'' δεν είναι δυνατό να είναι η μόνη επιλογή, καλούμε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις της αριστεράς στο Δήμο μας και όχι μόνο, σε μια κινηματική συστράτευση- συμπόρευση απέναντι στην μεθοδευμένη αντιστροφή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης/07/2015 και κατά προέκταση της βούλησης του 62% του λαού.
Απευθυνόμενοι προς άπαντες ,ξεκαθαρίζουμε οτι η παραμονή μας σε ένα μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει ούτε τους αγώνες που δώσαμε αλλά ούτε τις προσδοκίες μας για μια καλύτερη κοινωνία.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε για την όποια συμβολή μας στην εξαπάτηση των συμπολιτών μας και να διαβεβαιώσουμε οτι η καιροσκοπική παραμονή μας και στέγαση σε ένα κομματικό ''μαντρί'' εξουσίας δεν είναι στις προθέσεις μας. Το ίδιο και η κατοχή θεσμικών ιδιοτήτων σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο. Παραμένουμε όσο η προσπάθειά μας έχει νόημα και αποτέλεσμα

Τα Μέλη της ΟΜ Βέλου-Βόχας:

-Βασιλόπουλος Σωτήρης

- Ζιούβα Γιάννα

-Κεχαγιάς Μιχάλης

-Κόρκας Δημήτρης

-Κουλούζης Γιώργος

-Μπάρτζης Ασημάκης

-Μπέλλος Γιώργος



-Τέκνου Αναστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου