Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΤΟ ΔΝΤ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...
-- ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ --
ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΜΜΕ...ΜΕΧΡΙ "ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ"
Το ΔΝΤ επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του Τζέρι Ράις, ότι η Ελλάδα δεν κατέβαλε τη δόση ύψους 1,5 δις. ευρώ για την οποία είχε πάρει παράταση.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
"Επιβεβαιώνεται ότι η πληρωμή 1,5 δισ. ευρώ, που οφειλόταν από την Ελλάδα προς το ΔΝΤ σήμερα δεν έχει ληφθεί.
Πληροφορήσαμε το Εκτελεστικό Συμβούλιο ότι η Ελλάδα έχει ληξιπρόθεσμη οφειλή (arrears) και μπορεί να λάβει χρηματοδότηση από το ΔΝΤ όταν τακτοποιηθεί.
Επιβεβαιώνεται ότι το ΔΝΤ έλαβε αίτημα από τις ελληνικές αρχές σήμερα, για παράταση της υποχρέωσης πληρωμής που έπρεπε να καταβληθεί σήμερα, η οποία θα εξετασθεί από το Εκτελεστικό Συμβούλιο".
Δεν διευκρινίζεται το πότε θα εξεταστεί το ελληνικό αίτημα για παράταση της υποχρέωσης πληρωμής που έπρεπε να καταβληθεί σήμερα, μιας και το Ταμείο θα αναμένει λογικά την απόφαση του αυριανού Eurogroup που θα γίνει στις 12.30 ώρα Ελλάδος, το μεσημέρι.
Η κυβέρνηση δια του κυρίου Βαρουφάκη ανακοίνωσε από το μεσημέρι ότι δεν θα πληρωθεί η δόση την Τρίτη. Από τα ξημερώματα της Τετάρτης (μία ώρα Ελλάδος ή 18.00 ώρα Ουάσινγκτον) η οφειλή των 1,53 δισ. κατέστη ουσιαστικά ληξιπρόθεσμη.
Ανώτατα κυβερνητικά στελέχη διεμήνυαν από προχθές, σε κάθε ευκαιρία, πως αν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην καταβολή μισθών και συντάξεων και την αποπληρωμή του ΔΝΤ, θα επέλεγαν σίγουρα το πρώτο. 


http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου