Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Γλέζος σε Τσίπρα: Κατέβα στις πλατείες, μίλα στον λαό

Να αφήσει το Μαξίμου και να κατέβει στις πλατείες καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Με ένα κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες του Μανώλη Γλέζου και έχει τίτλο "Από του Μαξίμου στις Πλατείες", καλεί τον πρωθυπουργό να σταματήσει τον "ατέρμονα διάλογο" με τους δανειστές και να τον... συναντήσει στις πλατείες για να τον ενημερώσει.
Αναλυτικά όλο το κείμενο:
«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.
Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ.
Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων,που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.
Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα "διάλογο"¨με τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες. Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει. Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου