Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Μένουμε βενζινάδικο...


Για δες κάτι "συμπτώσεις". H Βάλια Παναγιωτίδου, πρωταγωνίστρια του επεισοδίου με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο βενζινάδικο, είναι...
ανάμεσα στους διοργανωτές της νεας εκδήλωσης "Μένουμε Ευρώπη", που προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.
Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα "kinisienergoipolites.blogspot", του Μανώλη Γλέζου: Ανάμεσα στους διοργανωτές της εκδήλωσης"Μένουμε Ευρώπη" (κάλεσμα μέσω facebook), που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στο Σύνταγμα, είναι και η κα Βάλια Παναγιωτίδου, γνωστή από τη στημένη καταγγελία και το υποτιθέμενο "επεισόδιο" με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο.

Η κα Παναγιωτίδου είχε ισχυριστεί ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην πρόεδρο της Βουλής και υπάλληλο βενζινάδικου. Πολλά μέσα ενημέρωσης αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις της, μέχρι που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυτας, ο οποίος, επώνυμα επιβεβαίωσε ότι όσα λέγονταν ήταν αποκυήματα της φαντασίας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζε η "αυτόπτης μάρτυτας", η κ. Κωνσταντοπούλου απείλησε τον υπάλληλο του βενζινάδικου ότι θα ζητήσει την απόλυσή του επειδή αρνήθηκε να της αλλάξει το σκασμένο λάστιχο. Μάλιστα σε δημοσιεύματα εμφανίζονταν ως αυτόπτες μάρτυρες και δύο γυναίκες που επιβεβαίωναν το περιστατικό και οι οποίες βιντεοσκόπησαν το συμβάν αλλά κατόπιν απειλών από την Πρόεδρο της Βουλής αναγκάστηκαν να το σβήσουν.

Ένας τρίτος αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Βαγγέλης Βενετής, πρώην αστυνομικός μόνιμος κάτοικος Αιδηψού, μετά από αυτές τις δηλώσεις της κ. Παναγιωτίδου, επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού η κ. Κωνσταντοπούλου «παρέμενε ήρεμη και εξαιρετικά ευγενής μέσα στο αυτοκίνητό της. Εγώ προσπαθούσα να απομακρύνω τον υπάλληλο. Αυτό έγινε 4-5 φορές κι εκείνος επέστρεφε όλο και πιο έξαλλος. Κάποια στιγμή άρχισε να βρίζει την οικογένεια και τον άντρα τής κ. Κωνσταντοπούλου. Τότε εκείνη ζήτησε το όνομά του, χωρίς όμως να πει ποτέ ότι πρόκειται να μιλήσει με το αφεντικό του ή να τον απειλήσει».

Όλα τυχαία είναι τελικά σε αυτή τη ζωή...

enallaktikos.gr

Τίτλος κειμένου από info-war.gr

από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου