Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, στις 6:00 μμ, στο Δημαρχείο Σικυώνος συζήτηση – διαβούλευση θεμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , Θελερίτη Μαρία, Κουρεμπές Φάνης και Ψυχογιός Γιώργος, διοργανώνουν συζήτηση – διαβούλευση με αφορμή την προγραμματιζόμενη κατάθεση στη βουλή του σχεδίου νόμου «Αυτοτελής υπηρεσία ελέγχου νομιμότητας ΟΤΑ –οικονομική βιωσιμότητα και αυτοτέλεια ΟΤΑ – Κανόνες Δημοσιονομικής Διαχείρισης και άλλες διατάξεις θεμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης» που είναι σε δημόσια διαβούλευση [http://www.opengov.gr/ypes/?p=2813].
Η συζήτηση για το σχέδιο νόμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, στις 6:00 μμ, στο Δημαρχείο Σικυώνος (Γ. Γεννηματά 2, Κιάτο).
Στην συζήτηση – διαβούλευση έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν το σύνολο των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων των δήμων της Κορινθίας καθώς και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Κορινθίας. Στόχος είναι να καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις των αιρετών και των πολιτών που ασχολούνται και δραστηριοποιούνται στο τοπικό επίπεδο και ενδιαφέρονται να συμβάλλουν με τον προβληματισμό τους στην επίλυση άμεσων ή επιτακτικών ζητημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου