Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Οι ακροδεξιοί σφυρίζουν πραξικόπημα. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΚΚΕ παρών. Όπλισαν τις "Κάννες 2011" οι του ΔΝΤ.


Τα ντόπια ανδρείκελα των ξένων μηχανισμών σφυρίζουν πραξικόπημα από τα υπόγεια των Βρυξελλών , θυμίζοντας έντονα τις βελούδινες "Κάννες" του 2011". ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΠΟΤΑΜΊΑ και παρών από το βρώμικο ΚΚΕ, είναι τα ζόμπι του μνημονίου στην Ελλάδα που φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή έχουν περάσει στην στρατηγική επιλογή της βελούδινης εναλλαγής καθεστώτος στην Ελλάδα. Η παρουσία των Σαμαρά και Θεωδοράκι στα παρακρατικά υπόγεια καθώς και οι απολύτως σαφείς δηλώσεις του Σαμαρά(περί εθνικής κυβέρνησης), ορμούν στην πραγματικότητα.
Οι νέες προτάσεις του ΔΝΤ με απαλλαγή όλων των "αντιλαϊκών" μέτρων όπως της φορολογικής ασυλίας των κερδών των "μεγαλο επιχειρήσεων, το σκίσιμο του νόμου για την ιθαγένεια από τους ναζί, τα 70 ναυλωμένα λεωφορεία του ΚΚΕ με συνταξιούχους που εναντιώνονταν στην κυβέρνηση των συριζανελ για τα αντιλαϊκά μέτρα της πρότασης συμφωνίας, το άρωμα των επίσης κατατρεγμένων γερμανοτσολιάδων του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα η νέα πρόταση του ΔΝΤ για σφαγή μισθών και συντάξεων.
Υλικά των τελευταίων ωρών , για ποιους και για τι θα δείξει....

Σε κάθε περίπτωση οι δρόμοι δεν πρέπει να μείνουν απαθείς τα ντόπια ανδρείκελα και οι επικυρίαρχοι μηχανισμοί είναι έτοιμοι απέναντί μας


 από dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου