Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Την συμβολική ημέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ (11-06-2015) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ Θανάσης Πετράκος επισκέφθηκε στο ραδιομέγαρο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Θ.ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ Την συμβολική ημέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ (11-06-2015) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ Θανάσης Πετράκος επισκέφθηκε στο ραδιομέγαρο, τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Δ.Τσακνή, προκειμένου να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημα που αναλαμβάνει.
Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες, η νέα διοίκηση καλείται να αποκαταστήσει το χαμένο κύρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, την διαλυτική κατάσταση που άφησε στον οργανισμό η εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής και το δίχρονο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Ο κ. Πετράκος τόνισε ότι είναι καθήκον της νέας ΕΡΤ να σταθεί απέναντι στην παραπληροφόρηση και της σκοπιμότητες των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και να αποκαταστήσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που είχε η ΕΡΤ με τους πολίτες, έτσι ώστε να την ακούει και να την βλέπει η πλειοψηφία των Ελλήνων.
Επίσης τόνισε τη σπουδαιότητα των περιφερειακών σταθμών και ιδιαίτερα της ΕΡΑ Καλαμάτας που με την πρωτοπόρα στάση και τους αγώνες των εργαζομένων της τα δυο χρόνια «του μαύρου» της ΕΡΤ στάθηκαν όρθιοι. Αυτό επιβάλλει την περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση της ΕΡΑ Καλαμάτας η οποία θα βοηθήσει αποτελεσματικά την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου