Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Το ΚΚΕ μαζί με «φιλογερμανούς» και ακροδεξιά κατοικίδια του Μνημονίου, ενάντια στην Eπιτροπή Λογιστικού ελέγχου του Χρέους

από μία παλαιότερη φωτογραφία ενός μέρους του … χρέους! όπου χαριεντίζονται
"Οικουμενικοί" χαρούμενοι συνδαιτυμόνες της Siemens με κύριο πιάτο τον ΟΤΕ: ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΚΚΕ!
Με (παρά)λογικά άλματα όλα τα κοινοβουλευτικά ανδρείκελα του Μνημονίου συν την ιδεολογικά εκφυλισμένη ηγεσία του ΚΚΕ, τάχθηκαν ανοιχτά κατά της επιτροπής του λογιστικού ελέγχου του ελληνικού χρέους.
Αν και η στάση τους κάνει τα πράγματα σαφώς πιο εύκολα για τη σύσταση και την λειτουργία της επιτροπής, συνιστά ένα ακόμη θρίαμβο της αξιοπιστίας των όποιων αποτελεσμάτων μιας και οι συνήθεις ύποπτοι των διαχρονικών συμβαλλόμενων μερών και κοινοβουλευτικών απατεώνων (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΚΚΕ και τα υπόλοιπά τους) δεν θα μπορούν να προβοκάρουν την όποια δουλειά προσπαθήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία του νεοελληνικού, πλην αθάνατου, έθνους να ικανοποιήσουν.
Να σημειώσουμε εδώ πως η λειτουργία ανάλογων διακομματικών επιτροπών οδηγούσε πάντα στο μαύρο σκοτάδι, μιας και τα κόμματα φρόντιζαν με τους επιτροπάτους που τοποθετούσαν να ναρκοθετούν τη διαδικασία ελέγχου και να την οδηγούν, πρώτα στη γελοιοποίησή της και ύστερα στην αποδόμηση ως διαδικασία απο κάθε αξιόλογο αποτέλεσμα και άρα έλεγχο.

Τέτοια παραδείγματα οι επιτροπές για τη λίστα Λαγκαρντ, όπου τα κόμματα της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ έκαναν ότι μαίμουδιά μπορούσε να φανταστεί κανείς προκειμένου να αποδομηθεί η επιτροπή και να οδηγηθεί σε αδιέξοδο, αθωώνοντας το… Βενιζέλο. Τέλεια! ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, ναζιστές και ΚΚΕ τα είχαν καταφέρει.

Αυτή τη διαδικασία ήθελαν να επιβάλλουν και αυτή τη φορά αλλά σκόνταψαν.

Στην επιτροπή που “ετσιθελικά” συγκρότησαν οι αριστεροί του συριζα, συμμετέχουν ανάμεσα στους υπόλοιπους η Σοφία Σακοράφα όσο και το Τουσεν ένας άνθρωπος που μας έρχεται από λίγο πιο μακριά. Μόλις από τον πολύ ενδιαφέρον Ισημερινό με την εκεί προσπάθεια να αποκαλύπτει και να διαγράφει ένα μέρους του ομολογιακού χρέους στο ύψος του70%.
Γράφουν οι φυλλάδες:
«(…)ο Βέλγος Ερίκ Τουσέν, πρόεδρος της CADTM, της Επιτροπής για τη Διαγραφή του Χρέους του Τρίτου Κόσμου. Ο Ερίκ Τουσέν το 2005 διορίστηκε από τον πρόεδρο του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορέα, μέλος της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του εσωτερικού και εξωτερικού δημόσιου χρέους της χώρας. Η κυβέρνηση του Ισημερινού κατάφερε τελικά να διαγράψει το 70% του ομολογιακού της χρέους.(..)»

Τι σημαίνει αυτό , ότι οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος στην Ελλάδα αν ήθελε να προστατέψει τα αποτελέσματα μιας τέτοιας επιτροπής θα έπρεπε τουλάχιστον να αποκλείσει εξ αδιαιρέτου και εξ ολοκλήρου τη συμμετοχή σε αυτή, των ανδρείκελων του ΠΑΣΟΚ , της ΝΔ , του εκφυλισμένου ΚΚΕ, των Ποταμιών του Θάνου Μπόμπολα Θεωδοράκι κλπ όπως και έγινε από τα απέραντα λιβάδια εξυπνάδας και ειλικρινής κατανόησης των πραγμάτων, της Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Η SIEMMENS, οι εργολάβοι των Ολυμπιακών Αγώνων και τα καλοταίσμένα καλόπαιδά τους έχουν κάθε λόγο να εναντιώνονται στην επιτροπή και μάλιστα όταν δεν θα μπορούν να την ελέγχουν και να τη σαμποτάρουν, αλλά μόνο να ενημερώνονται απο αυτή.

Οι αντιδράσεις που προέρχονται από το εκφυλισμένο ΚΚΕ και τα υπόλοιπα ταϊσμένα κόμματα της Siemens και βέβαια του καθεστώτος του Μνημονίου, είναι τουλάχιστον έλλογες και ανάλογες με το βρώμικο ρόλο που έπαιξαν αμφότεροι στην ιδιωτικοποίηση της Ελλάδας από τους γερμαναράδες της Siemens και την ολοκλήρωση με το καθεστώς του Μνημονίου, για αυτό και η πρεμούρα..

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο την εξέλιξη αυτής της επιτροπής όσο και τα αποτελέσματά της, θεωρώντας ότι είναι μία ιστορική εκπαιδευτική ευκαιρία ενός λαού που για χρονια βολέύτηκε με αυτούς που τον ξεπούλαγαν στο γιουσουρούμ, μην αψηφώντας το κρύο του πολιτικού χειμώνα και το μεγαλειώδες των προσδοκιών

 από dakrygono 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου