Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Τσίπρας: «Η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δικές της μεταρρυθμίσεις»


-Η Ελλάδα δεν θα υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα, ούτε το mail Χαρδούβελη.
Θα προχωρήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
- Σημείο αναφοράς η 20η Φεβρουαρίου.
"Σήμερα ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες, διότι με ευθύνη κάποιων είχε εκτροχιαστεί", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της οκταμερής συνάντησης, στις Βρυξέλλες.
Ολες οι πλευρές έδειξαν...την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, είπε και πρόσθεσε ότι στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή ανάγνωση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου.

Ξεκαθάρισε πως "η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα. Δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει το mail Χαρδούβελη. Αντίθετα η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις".
Ο Ελληνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι όλες οι πλευρές επαναβεβαιώσαν την πρόθεσή τους να εργαστούν ώστε το συντομότερο δυνατόν να αποκατασταθεί η χρηματοπιστωτική ομαλότητα για την Ελλάδα.
Ο Τσίπρας αναφέρθηκε και στο ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε εκταμίευση ποσών από ευρωπαϊκά προγράμματα προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ανθρωπιστική κρίση. Απέφυγε όμως να ανακοινώσει συγκεκριμένο ποσό και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του κ. Γιούνκερ την Παρασκευή...

από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου