Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απο το Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου

Οι νέες απαιτήσεις που δημιουργούνται στη χώρα μας μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τις ιστορικές αλλαγές στην πορεία της Ελλάδας, οδηγούν στην αναδιοργάνωση της παράταξης Πελοπόννησος Πρώτα με την παραίτηση ορισμένων περιφερειακών συμβούλων από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την ανανέωση της περιφερειακής μας ομάδας με νέα στελέχη, καθώς και με τον Νίκο Πατσαρίνο ως νέο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης.
Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, η νέα κατάσταση και οι ελπιδοφόρες προοπτικές που δημιουργούνται για τον τόπο μας, απαιτούν την βέλτιστη αξιοποίηση των ενεργών πολιτών της κοινωνίας. Όλοι εμείς, που δώσαμε τη μάχη για μια νέα αρχή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Πελοπόννησο, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της χώρας μας.
Ευχαριστούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι νέοι σύμβουλοι της παράταξής μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μαζί με τους παλαιότερους, με απαράμιλλη πίστη και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουν τον αγώνα μας.

Γραφείο Τύπου Πελοπόννησος Πρώτα

Τρίπολη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Οι παραιτηθέντες

Οδυσσέας Βουδούρης

Κοζομπόλη Γιώτα

Κουρεμπές Φάνης

Ψυχογιός Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου