Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση του Βουλευτή Μεσσηνίας Θανάση Πετράκου για την ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εκλογές της 25ης Γενάρη, σηματοδοτούν μια μεγάλη πολιτική ανατροπή. Στις 25 του Γενάρη έκλεισε η πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας στην μεταπολίτευση. Ο ελληνικός λαός την Κυριακή έγραψε την δική του ιστορία. Την Κυριακή, η Ελλάδα, με τους αγώνες του ελληνικού λαού και την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε σε μια νέα ριζοσπαστική προοδευτική τροχιά, η οποία είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει θετικές εξελίξεις και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η εκλογή τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην πενταεδρική Μεσσηνία είναι μια τεράστια νίκη που μας γεμίζει με πολύ μεγάλες ευθύνες στο να ανταποκριθούμε στην τιμή και στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι Μεσσήνιοι πολίτες, γυναίκες και άντρες, νέες και νέοι.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους περισσότερους από 33.500 πολίτες της Μεσσηνίας, οι οποίοι επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει την χώρα αλλά και τους περισσότερους από 13.000 συντοπίτες μου, που με επέλεξαν για να τους εκπροσωπήσω για δεύτερη θητεία στην Βουλή των Ελλήνων.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλες τις συμπατριώτισσες και όλους τους συμπατριώτες μας ότι θα συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια και δύναμη τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της Μεσσηνίας και των πολιτών της.

Να είναι απολύτως βέβαιοι όλοι οι συμπατριώτες και οι συμπατριώτισσές μου, ότι θα δικαιώσουμε και οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και θα ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, οδηγώντας την χώρα και τον λαό σε έναν προοδευτικό δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου