Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΕΡΙΟΔEΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (φωτό)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα χωρά του Ξυλοκάστρου, Λουτρό, Πιτσά, Καμάρι και Μελίσσι.Ομιλητές ήταν δύο υποψήφιοι του Νομού μας, η Μαρία Θελερίτη και Ο Γιώργος Ψυχογιός. Υπήρχε πολύ μεγάλη και θερμή προσέλευση των κατοίκων, οι οποίοι παρέμεναν σε όλη την διάρκεια των συγκεντρώσεων, παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή και αγωνία τις τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών. Ο κ. Γιώργος Ψυχογιός
ανέπτυξε την γενική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις του κόμματος σχετικά με το χρέος και την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Η κα Μαρία Θελερίτη εξήγησε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε τοπικό επίπεδο, όπως και σε ζητήματα που αφορούν τις χρηματοδοτήσεις των προγραμμάτων για την πορεία της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, αλλά και του Νομού μας.
Στη συνέχεια έγινε ένα πολύ ουσιαστικός διάλογος με τους κατοίκους και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι περισσότεροι από τους κατοίκους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ότι είναι το κόμμα που εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την έξοδο μας από την κρίση, θέτοντας πάντα ότι πρέπει οι βουλευτές και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι αμετακίνητοι στις θέσεις τους και θα έχουν δίπλα τους τον Λαό.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου