Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

1η Νοεμβρίου. Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΚΚΕ ....ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ!


1η Νοεμβρίου ξανά στο Σύνταγμα!!!
Μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ / ΠΑΜΕ , την 1η Νοεμβρίου στο Συνταγμα ... ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ.
Έχοντας θέσει το καθεστώς του Μνημονίου και τον ίδιο τον πολιτικό σχεδιασμό του Μνημονίου, στο απυρόβλητο των βλήτων του, η εκφυλισμένη ηγεσία του ΚΚΕ οργανώνει μαζικό πανελλαδικό συλλαλητήριο κατά του .. ΣΥΡΙΖΑ .
Παραμάσχαλα με την πλέον συγκαλυμμένη πολιτική στάση απέναντι στο καθεστώς του Μνημονίου και τις δυνάμεις που το στηρίζουν, ντόπιες και αλλοδαπές, η εκφυλισμένη ηγεσία του ΚΚΕ κάνει ότι είναι δυνατό , στα όρια του κωματικού μασκαρέματος, να στηρίξει το καθεστώς. Πρόσφατο και πρό του συλλαλητηρίου ανδραγάθημα η συγγραφή 40σέλιδου ιδεολογικού κωματικού μανιφέστου εν είδη εισήγησης του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ για το 11ο Συνέδριο, που μοιράζεται ως κωματικό αντίδωρο στους πιστούς του κώματος, στο οποίο δεν υπάρχει καμία αξιαγάπητη αναφορά στο Μνημόνιο και στις καθημερινές ταξικές του εφαρμογές στην Ελλάδα του σήμερα.

Τα ανταλλάγματα πολλαπλά και δυστυχώς εμφανή.
Ενώ πλήθος πολιτικών χώρων που αντιστάθηκαν και συνεχίζουν να αντιστέκονται το "πληρώνουν" με κάθε τρόπο, είτε απο μία 'ανορθολογική" καταστολή ναζιστών και δικαστών, μπάτσων (πχ μαζικές διώξεις αναρχικοί) εώς απολύτως συντεταγμένη συκοφάντηση απο ΜΜΕ και λοιπούς παρακρατικούς μηχανισμούς (κώμα του συριζα και πέραν αυτού αριστερών και οργανώσεων), ενώ ακόμη και μέσα στο κοινοβούλιο ανεξάρτητοι βουλευτές που προέρχονται απο τη δεξιά, αρνούμενοι πρός το παρον να συνεργαστούν, δέχονται θεσμικούς ωμούς εκβιασμούς απο κρατικούς μηχανισμούς πχ έλεγχος του ΣΔΟΕ κλπ.
Εντελώς προφανώς το ΚΚΕ δείχνει να εξαιρείται απο κάθε εκβιασμό της κυριαρχίας. "Αντιστέκεται" σε αντιναζιστικές αντιφασιστικές εκδηλώσεις ακόμη και αν τα θύματα απο τα ναζιστικά τάγματα είναι και μέλη του κώματος. Διατηρεί όλα τα προνόμια των στελεχών του, έχει πλήρη ασυδοσία στα στασίδια των μιντιακών τηλεοράσεων ψευτοαυτοκρατοριών των τραπεζιτών και εφοπληστών, κάθετη και οριζόντια ασυλία σε κάθε είδους συναλλαγή . Υπερθεαματικό παράδειγμα το καραμπινάτο σκάνδαλο της πώλησης του 902 tv που πουλήθηκε με όρους ακροδεξιάς μαφίας με of shore εταιρείες, αφεντικά φαντάσματα, και πολλά μαύρα χρήματα στα στελέχη του κώματος.. Τώρα οργανώνεται η πώληση της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΉΣ με ανάλογους όρους. Μιλάμε για κωματικές επιχειρήσεις που όταν στήθηκαν άλλαξαν την αγορά διαλύοντας μικρότερες επιχειρήσεις του κλάδου(τυπογραφεία), επιχειρήσεις που στήθηκαν με επιχορηγήσεις απο γερά κρατικά ταμεία(το πάλαι πότε ταμείο επενδύσεων κλπ)..

Mε αυτά και με αυτά, δεκάδες οργανώσεις που ελέγχονται απο το ΚΚΕ, εργατικά σωματεία, εργατικά κέντρα, σε Αθήνα και επαρχία, μοιράζονται τα άγχη της εκφυλισμένη ηγεσίας του ΚΚΕ που οπωσδήποτε δεν εμπεριέχουν την κακή λεξούλα Μνημόνιο. Μία λέξη, μία πολιτική εφαρμογή , μία συνθήκη που άλλαξε την Ελλάδα απο άκρη σε άκρη σε όλα τα επίπεδα. Διέλυσε εργασιακά δικαιώματα, συνέτριψε ανθρώπους, μικροεπιχειρήσεις, παραγωγικές ομάδες (αγρότες κλπ) επέβαλε ένα ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς, αλλά η εκφυλισμένη ηγεσία του ΚΚΕ δεν δίνει στοιχεία αναγνώρισης αυτού, στους οπαδούς της.
Ο στόχος για μία ακόμη φορά, η οργάνωση αντιδραστικών πολιτικών μερών εντός της αριστεράς που χοντρόπετσα θα καλύψουν μέσα σε μία ιδεολογική θολούρα τα εγκλήματα του σημερινού ολοκληρωτικού καθεστώτος και θα κληθούν όποτε χρειαστεί να υπερασπισθούν τα θερινά ανάκτορα, όπως έκαναν με τη ψήφιση του αντεργατικού νομοσχεδίου την 20 Οκτωβρίου 2012 που το ΚΚΕ και ΠΑΜΕ περιφρούρησαν την Μνημονιακή νομιμότητα επιτιθέμενοι στα πιο ριζοσπαστικά κοινωνικά μέρη.
Η απομάκρυνση του ΚΚΕ απο τις αντιστάσεις κατά του Μνημονίου στο οποίο δεν αναφέρεται καν, όπως ακριβώς θα ήθελαν και οι ακροδεξιοί πάτρωνες της Ελλάδας, συπληρώνει στο ακέραιο της προσπάθειες της προπαγάνδας της κυριαρχίας για την αποδόμηση του πολιτικού λόγου και των αντιστάσεων κατά του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου που έχει εγκαθυδριθεί στην Ελλάδα

από dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου