Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο θεός να βάλει το χέρι του! Ο Άδωνις απειλεί να φύγει από το πολιτικό προσκήνιο!

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για χιλιοστή φορά τα τελευταία εικοσιτετράωρα χαρακτήρισε «καταστροφική την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε ότι αν φταίει εκείνος για την ασυνεννοησία που επικρατεί στην πολιτική σκηνή και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, προτίθεται να αποχωρήσει από το προσκήνιο. Η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο της προμηνύει ακραία καιρικά φαινόμενα, προ του κινδύνου να αποχωρήσει ο Άδωνις από το πολιτικό προσκήνιο.Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου δήλωσε ότι έχει μεγάλη σημασία που αυτή η δήλωση έγινε Σάββατο πρωί. «Αν ήταν ανοιχτό το Χρηματιστήριο σήμερα και αύριο, ο δείκτης θα έφτανε σε ιστορικό χαμηλό», τόνισε.

Χιλιάδες πολίτες έχουν σπεύσει στις εκκλησίες όλης της χώρας για να ανάψουν κεριά και να κάνουν ευχέλαια, ώστε να αποφευχθεί το αποτρόπαιο ενδεχόμενο.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κλαίει και οδύρεται, ομού μετά των αναγνωστών των βιβλίων του, τα οποία με σθένος διαλαλούσε στις τηλεοπτικές του εκπομπές ο Άδωνις.

Ο αδελφός του βουλευτή, Λεωνίδας, απειλεί να διακόψει τις εκπομπές, με εκατομμύρια τηλεθεατές να του ζητούν να το ξανασκεφτεί.

Η Ευγενία Μανωλίδου εθεάθη το πρωί του Σαββάτου μαυροφορεμένη και κλαίουσα να πίνει τον καφέ της χωρίς κρέμα γάλακτος, όπως με νόημα τονίζουν όσοι τη γνωρίζουν καλά...

Παπαλάμπραινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου