Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Συμπτώσεις ωμοφαγίας του ΚΚΕ με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ που εκλέγουν μέχρι και Πρόεδρο Δημοκρατίας. To KKE βλέπει « έξοδο από την κρίση» και συμμετέχει στο άτυπο άνοιγμα της θερινής βουλής.


Απανωτές οι συμπτώσεις ωμοφαγίας της εκφυλισμένης ηγεσίας του ΚΚΕ με τα ανδρείκελα του καθεστώτος του Μνημονίου. Την ώρα που απουσίαζαν οι κόκκινοι στρατοί από την υπεράσπιση των καθαριστριών που τους χτυπούσαν τα ΜΑΤ, η εκφυλισμένη ηγεσία του ΚΚΕ δημιουργούσε 2 σημαντικές «συμπτώσεις.
Μέσα στο κοινοβούλιο η Κανέλη απαντούσε στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έγιναν πρόωρα τα θυρανοίξια του θερινού τμήματος της Βουλής απο τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με τροπολογία που μετέφερε κατά τρείς μήνες την κατάθεση των πόθεν έσχες από τους μεγαλόσχημους χρηματοκομιστές. Το ΚΚΕ υποστήριξε την εξόφθαλμη παραδιαδικασία τσεπώνοντας για άλλη μία φορά παράσημα συγκυβέρνησης με τα ανδρείκελα του Μνημονίου.
Αυτή ήταν η πρώτη σύμπτωση ωμοφαγίας του ΚΚΕ των τελευταίων ημερών με τα ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ/ΝΔ που έγινε αντιληπτή .
Η δεύτερη σύμπτωση απόψεων και σαφώς πιο επιθετική είναι η ταύτιση του ΚΚΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης με το αισθητικό της καθεστωτικής προπαγάνδας περί «εξόδου από την κρίση».
Το εδάφιο «Έξοδος από την Κρίση» είναι ένα προπαγανδιστικό ηρεμιστικο σε λεγάλες μιντιακές δόσεις πρός την κοινωνία. Είναι ένα πλασματικό επιχήρημα κατά το δική μας ανάλυση, στηριζόμενη κυρίως σε μεγέθη και στοιχεία όπως η θέση των τραπεζών(αδιανόητη ρευστότητα/κόκκινα δάνεια/, του ΑΕΠ, του ρυθμού μείωση των εξαγωγών, εκμηδενισμός της βιομηχανικής παραγωγικής ικανότητας κλπ. Δείκτες που καθιστούν την «κρίση» ως καθεστώς για α επόμενα πολλά χρόνια, όπως τα “μοντέλα κρίσης” που επέβαλαν στην Αν Γερμανία(θυμάται τίποτε το ΚΚΕ) κλπ

Παρόλα αυτά το ΚΚΕ βλέπει έξοδο από την κρίση-εδώ και η ταύτιση με τους γενίτσαρους του ΔΝΤ- απλά αυτοί που θα ωφεληθούν θα ναι αυτοί με τα λεφτά!! Αλλά αυτό δε σώζει την πληρωμένη ανάλυση του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ στην πιο δύσκολη εποχή για το λαό είναι έρμαιο ίσως της χειρότερης και πιο εκφυλισμένης ηγεσίας που διέθετε ποτέ. Έχει σταθερή συνεργασία με το καθεστώς του Μνημονίου , στελέχη του ΚΚΕ ομοσταυλίζονται ανοιχτά με ανώτερους αξιωματούχους και δη ακροδεξιούς του καθεστώτος(πχ Μπαλτάκος-Κανέλη) , έχουν συνεχείς μπίζνες με τους πιο διεφθαρμένους μηχανισμούς του καθεστώτος(πώληση του 902TV) σε άραβα χωρίς στοιχεία. Ενώ επίση η περιβόητη γραμμή του κώματος του ΚΚΕ είναι εντελώς εντυπωμένη στην προπαγανδιστική μηχανή του καθεστώτος . Αρνούνται να στραφούν ενάντια στο καθεστώς του Μνημονίου, κάνοντας ανάγνωση τις τεράστιες κοινωνικές/οικονομικές σφαγές που έχουν γίνει, ενώ διατηρεί(το ΚΚΕ) έναν πολιτικό λόγο ηθελημένα εκτός εποχής όπως εκτός εποχής διατηρεί επίσης ηθελημένα και τις κόκκινες ορδές(που ναι τα ΚΝΑΤ;) εκτός αν είναι να επιτεθούν σε τίποτε διαδηλωτές τότε και μόνο τότε τις ενεργοποιούν.

ΥΓ: Ελπίζουμε ότι η εκφυλισμένη ηγεσία του ΚΚΕ έχει παρακολουθήσει από τα ΜΜΕ τις δηλώσεις του “σταθμάρχη” των ακροδεξιών του Μπαλτάκου, περί νέας συμφωνίας της Βάρκιζας και δεν συμμετείχαν ως αυτήκοοι Μάρτυρες.

Αναρτήθηκε από dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου