Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Tέρμα στο πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας

Ανακοίνωση της Κοινωνία Πρώτα 
Κάποιες φορές λέξεις και έννοιες που ακούγονται τετριμμένες, αποκτούν το απόλυτα ακριβές νόημά τους. Εθνικό Έγκλημα είναι ο μοναδικός χαρακτηρισμός που μπορεί να αποδοθεί στον τεμαχισμό και το ξεπούλημα της μεγαλύτερης δημόσιας, στρατηγικής σημασίας, επιχείρησης της χώρας, της ΔΕΗ, που μεθοδικά υλοποιούν οι υποτακτικοί διαχειριστές των συμφερόντων των δανειστών μας.Η συγκυβέρνηση αφού πέρασε οριακά τον Ιανουάριο το νόμο-σκάνδαλο για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ (δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικού), ετοιμάζεται τώρα να νομοθετήσει την εκποίηση του καλύτερου τμήματος της ΔΕΗ (λιγνιτικές μονάδες, υδροηλεκτρικά, μονάδες φυσικού αερίου), μαχόμενη μέχρι τελικής πτώσης κατά του δημοσίου συμφέροντος.

Αν τον περασμένο αιώνα, όπως είχε γραφεί, ο εξηλεκτρισμός ήταν το ανώτατο στάδιο του σοσιαλισμού, στις μέρες μας, η εκποίηση του ελληνικού ηλεκτρισμού αποτελεί το ανώτατο στάδιο της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας.
Ένας τρόπος υπάρχει για να μην συντελεστεί το εθνικό έγκλημα της ΔΕΗ και να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον: να τερματιστεί τώρα η δράση της νεοφιλελεύθερης δράκας που κυβερνά τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου