Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Πανικόβλητοι ψεύδονται

ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ο πανικός της κυβέρνησης έχει χτυπήσει κόκκινο και αυτό αποδεικνύεται από την εσπευσμένη επίσκεψη του Υπουργού ΠΕΚΑ κου Μανιάτη στην Τρίπολη για να δώσει σχεδόν μεσάνυχτα συνέντευξη τύπου με σκοπό να θολώσει τα νερά, να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξει τον εκλεκτό της κυβέρνησης κο Τατούλη. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής αντί να ρίχνει λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ και να απαιτεί συγνώμη οφείλει να ζητήσει συγνώμη αυτός και η συγκυβέρνηση του από τον Ελληνικό Λαό και ιδιαίτερα τον λαό της Πελοποννήσου διότι με τα σχέδια διαχείρισης των απορριμμάτων που θέλουν υλοποιήσουν και παραβιάζεται η κοινοτική νομοθεσία και οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν πολύ ακριβά τους εργολάβους μέσω των δημοτικών τελών για τα επόμενα 30 χρόνια.

Επαναλαμβάνουμε το βασικό ερώτημα που θέσαμε χθες: Διεξάγονται ναι ή όχι αυτή την στιγμή έρευνες σε τρία διαφορετικά επίπεδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αντικείμενο τις συμβάσεις διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Ελλάδα στις οποίες ερευνάται η παραβίαση της Κοινοτικής Νομοθεσίας.

Όσες ανακρίβειες και να λένε η αλήθεια γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι έχουμε δίκιο. Και πάνω από όλα οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τα σχεδία τους θα πληρώσουν ακριβά το μάρμαρο και αυτοί και το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου