Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Το όραμα γίνεται πραγματικότητα: Η Αρκαδία θα κάνει την οργή της πράξη!

Για το όραμα της ανατροπής που έρχεται στην Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα, μίλησε σε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης. Μια συγκέντρωση-μήνυμα νίκης, όπως το έστειλαν εκατοντάδες Τριπολιτσιώτες και Τριπολιτσιώτισσες. «Μοιραζόμαστε το όραμα ότι θα αφήσουμε πίσω, την απόγνωση, την θλίψη που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Το όραμα ότι βήμα-βήμα, με επιμονή και με πίστη, θα νικήσουμε. Αυτό δεν θα υλοποιηθεί ποτέ, αν μας κυριεύει η απόγνωση και αν κρατάμε την οργή μας, θαμμένη στην ψυχή μας.

«Το όραμα αυτό θα γίνει πραγματικότητα όταν κάνουμε την οργή μας πράξη, μπροστά στην κάλπη. Όταν την κάνουμε πράξη συνειδητή, μελετημένη, οργανωμένη και στοχευμένη. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει πραγματικά, πρέπει να κατανοήσουμε την ιστορική στιγμή που ζούμε, με την Αριστερά του κοινωνικού ανοίγματος έτοιμη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλης της κοινωνίας», τόνισε στη μεγάλη συγκέντρωση που οργάνωσε στην Τρίπολη η «Πελοπόννησος Πρώτα» και ο επικεφαλής του συνδυασμού.



Ο Οδυσσέας Βουδούρης αναφέρθηκε στην ομιλία του και στις κατευθυνόμενες «διαρροές» που μεθοδεύει ο κ. Τατούλης. Ρώτησε τον απερχόμενο περιφερειάρχη γιατί, εφόσον δήθεν υπάρχουν ευνοϊκές μετρήσεις για τον ίδιο, γιατί τις «διαρρέει» και δεν τις δημοσιεύει. Η προφανή απάντηση είναι πως αυτές οι δημοσκοπήσεις αναδεικνύουν το εκλογικό αδιέξοδο του κ. Τατούλη και την ανοδική πορεία της «Πελοπόννησος Πρώτα».





Εξάλλου, πρόσθεσε ο Οδυσσέας Βουδούρης, «υπάρχει και η ζωντανή δημοσκόπηση. Στην μεγάλη πλατεία της Καλαμάτας, με τον Αλέξη Τσίπρα, την περασμένη Τετάρτη συγκεντρώσαμε 6000 ανθρώπους! Απ’ όλους σχεδόν τους πολιτικούς ορίζοντες. Εμείς σήμερα στην Τρίπολη, επιλέξαμε έναν ανοιχτό χώρο, εδώ στην πλατεία Πετρινού, και συγκεντρώσαμε πολλές εκατοντάδες Τριπολιτσιώτες και Τριπολιτσιώτισσες. Ο κ. Τατούλης έφερε το περασμένο Σάββατο τον αρχηγό της ΝΔ, πρωθυπουργό της Κυβέρνησης, και επέλεξε να κλειστεί σε αίθουσα 250 θέσεων! Τι άλλη δημοσκόπηση θέλετε;…».



Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος στην ομιλία του τόνισε πως «δεν αξίζει στην Πελοπόννησο να διοικείται από ένα καθεστώς όπως το Σύστημα Τατούλη-Φούχτελ», απαριθμώντας μια σειρά παραδείγματα αυταρχισμού, αδιαφάνειας και οικογενειοκρατίας. «Η Πελοπόννησος Πρώτα είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να πετύχει την ανατροπή, να νικήσει στις εκλογές και να γυρίσει σελίδα στην Πελοπόννησο», επεσήμανε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, εξειδικεύοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού για την Αρκαδία.



Χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απηύθυνε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς τονίζοντας πως «έφτασε η στιγμή να τελειώνουμε με την αυτοκρατορικού τύπου διοίκηση Τατούλη και να στείλουμε από την Αρκαδία και την Πελοπόννησο σε όλη τη χώρα το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής».





Την σιγουριά για «νίκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, νίκη και στο δήμο Τρίπολης» εξέφρασε στο χαιρετισμό της και η υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης Αντωνία Γιαννούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου