Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οδ. Βουδούρης: Υβριστής, συκοφάντης και πολιτικά δειλός ο Π. Τατούλης

Δήλωση - απάντηση του Οδ. Βουδούρη στον απερχόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Σε ακόμη μια θλιβερή παράσταση πρωταγωνιστεί ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Υβριστής και συκοφάντης, ο κ. Πέτρος Τατούλης επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, να μεταθέσει τη συζήτηση της προεκλογικής περιόδου και να αποφύγει να λογοδοτήσει για τα ανύπαρκτα έργα του και τις παρανομίες της θητείας του. Ο απερχόμενος περιφερειάρχης, που μόλις πριν δυο μήνες θεωρούσε δεδομένη την επανεκλογή του,
νοιώθοντας το εκλογικό έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του, επέλεξε την ύβρι ως σανίδα σωτηρίας. Έτσι δεν δίστασε πρόσφατα να εξομοιώσει τον κύριο αντίπαλό του, Οδυσσέα Βουδούρη, με Ναζί εγκληματία και να τον αποκαλέσει «αριστούχο Γκέμπελ» και «Γκεμπελίσκο». Αντιλαμβανόμενος ότι η ύβρις αδυνατεί να του επιφέρει εκλογική ανάκαμψη, προχώρησε πρόσφατα και σε συκοφαντική δυσφήμιση, «αποκαλύπτοντας» ανύπαρκτες «7 δικαστικές κακουργηματικές υποθέσεις» που δήθεν εκκρεμούν κατά του Οδυσσέα Βουδούρη.

Οι δηλώσεις αυτές αποτελούν χαρακτηριστική ύβρι και συκοφαντική δυσφήμηση, ποινικά κολάσιμη στη χώρα μας, για τις οποίες θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Η αποζημίωση την οποία θα κληθεί να καταβάλει ο υβριστής και συκοφάντης απερχόμενος περιφερειάρχης, θα διατεθεί εξολοκλήρου στην Περιφέρεια, ώστε να αποκατασταθούν έστω και εν μέρει, οι δρόμοι που κατέρρευσαν υπό την ευθύνη του κ. Τατούλη.

Σε αντίθεση με τις πρακτικές του απερχόμενου περιφερειάρχη, αποφεύγοντας κάθε είδους χαρακτηρισμό, έχουμε θέσει και θέτουμε εκ νέου σε γνώση των κατοίκων της Πελοποννήσου τις παρανομίες που έχει διαπράξει ο κ. Τατούλης κατά την άσκηση των διοικητικών καθηκόντων του, και συγκεκριμένα την παραβίαση των άρθρων 159 και 180, του νόμου περί Αυτοδιοίκησης, σχετικά με ανάθεση δημόσιων έργων σε εταιρίες οικογενειακών συμφερόντων.

Ταυτόχρονα τονίζουμε ότι, όσο αφορά την παράταξή μας, οι παρανομίες του κ. Τατούλη σε βάρος των φορολογούμενων, τις οποίες προφανώς θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη, δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την πολιτική αντιπαράθεση. Για το λόγο αυτό, κατ’ επανάληψη ο Οδυσσέας Βουδούρης έχει καλέσει σε δημόσιο διάλογο τον απερχόμενο περιφερειάρχη. Έγκυροι δημοσιογράφοι έχουν προσφερθεί να οργανώσουν έναν δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο. Ο κ. Τατούλης κωφεύει στις προσκλήσεις αυτές, επιλέγοντας ως απάντηση την ύβρι και την συκοφαντία. Πρόκειται για πολιτική δειλία, την οποία θα αξιολογήσουν δεόντως οι Πελοποννήσιοι.

Οι τελευταίοι σπασμοί του ημιθανούς «Συστήματος Τατούλη-Φούχτελ» σίγουρα θα αναδείξουν και άλλα επεισόδια πολιτικής δειλίας και προκλητικής συκοφαντίας. Δεν μπορούν όμως να αναστρέψουν την πορεία ανατροπής του Συστήματος αυτού και του οριστικού τερματισμού μιας θλιβερής περιόδου για την Πελοπόννησο.
http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου