Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ​–ΚΑΤΑΓΓΕΛΙ​Α: Το ΜΕΚΕΑ για το πραξικόπημ​α της ΕΕ-Υπερεθν​ικής Ελίτ στην Ουκρανία

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕΚΕΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
Το Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕΚΕΑ) καταδικάζει το συνεχιζόμενο, γκανγκστερικό πραξικόπημα της ΕΕ και ευρύτερα της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε), στην Ουκρανία, η οποία με τη συνδρομή της αλληλεξαρτώμενης της, Σιωνιστικής ελίτ (Σ/Ε), συνεργάζονται με τους ντόπιους Ναζί και ό,τι πιο ξεπουλημένο υπάρχει στο παγκοσμιοποιημένο κρατικό και παρακρατικό στερέωμα (μισθοφόροι, «ΜΚΟ» κλπ.), με στόχο την ανατροπή του καθεστώτος, την κατάλυση κάθε Οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας της Ουκρανίας με την ενσωμάτωση της στην ΕΕ, και την αποτροπή του εγχειρήματος της Ευρασιατικής Ένωσης.


Οι γκάνγκστερς της Υ/Ε και τα ντόπια Ουκρανικά ανδρείκελα της, καθώς και τα δεκανίκια τους στην «Αριστερά», διεθνή και ντόπια, παρουσιάζουν το πραξικόπημα με το γνωστό σενάριο της λαϊκής ανατροπής ενός «αιμοσταγούς δικτάτορα» που επιτίθετο τον λαό του (με τα πιο παθητικά ΜΑΤ στην …ιστορία να τρώνε ξύλο και οι «διαδηλωτές» να επιτίθενται σε δημόσια κτίρια με μπουλντόζες), προς διαστρέβλωση κάθε κοινής λογικής και ντοκουμέντου που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ενώ η Ευρω-αριστερά τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Die Linke, ΚΕΑ κλπ. μέσω των οργάνων της όπως η Αυγή δε διστάζει να μιλάει ακόμα και για «Ουκρανική Επανάσταση», και βασικά αυτό που κάνει είναι να «κατσαδιάζει» την ΕΕ του πραξικοπήματος (σε αντίθεση με την «καλή» ΕΕ του Τσίπρα!) για την έλλειψη καθαρής πολιτικής στην «κρίση»! Κάποιοι μάλιστα έχουν και το θράσος να μιλούν για την…επιθετικότητα του Πούτιν (!), ακόμα και στον «προοδευτικό» Γκάρντιαν και σε άλλα παρόμοια ΜΜΕ της διεθνούς «Αριστεράς» που είναι και φιλόξενες φωλιές δικών μας «Αριστερών»…


Τον ίδιο ρόλο «αριστερών» δεκανικιών παίζουν και πολλοί στην «αντικαπιταλιστική και ελευθεριακή αριστερά» που κάνουν ουσιαστικά λόγο για εξέγερση μεν, αλλά η οποία τελικά απέτυχε, όταν εξ αρχής η «εξέγερση» δεν είχε καμία σχέση με λαϊκή εξέγερση αλλά ξεκίνησε απλά από φιλοδυτικές διαδηλώσεις οργανωμένες από τα βολεμένα καλόπαιδα της μεσαίας και ανώτερης τάξης της Ουκρανίας, μέσω των facebook, twitter κλπ.., οι οποίες στη συνέχεια εξελίχτηκαν σε αιματοκύλισμα όταν η Δεξιά Φάλαγγα, ο πραγματικά ναζιστικός «Δεξιός Τομέας» πήρε τα όπλα, αφού πρώτα διαβεβαίωσε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση τον Ισραηλινό πρέσβη στην Ουκρανία ότι δεν είναι ....αντισημίτες. Στη συνέχεια είδαμε την αποκάλυψη της προβοκάτσιας με τους ελεύθερους σκοπευτές που πυροβολούσαν στο ψαχνό αδιακρίτως διαδηλωτές και μπάτσους όταν δυτικοί αξιωματούχοι αποκάλυψαν σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες ότι δεν ήταν του Γιανούκοβιτς, όπως έλεγαν τα φερέφωνα μέχρι τότε, αλλά της εγκάθετης «αντιπολίτευσης» της νέας Ουκρανικής Χούντας και των κρατικών και παρακρατικών οργανώσεων της Υ/Ε στην περιοχή (Πολωνία, Λετονία κλπ.).


Όσοι λοιπόν στην εξεφτιλισμένη «αριστερά» μιλούν για «επαναστάσεις» ή (αποτυχημένες) «λαϊκές εξεγέρσεις» (ΣΕΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «ελευθεριακοί») είναι εξίσου αχρείοι και βολεμένοι με τα καλοθρεμμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ της Υ/Ε και της Σ/Ε.


Πρέπει επίσης να καταδικαστεί απερίφραστα η στάση «ίσων αποστάσεων» που κρατάει η κομουνιστική αριστερά και το ΚΚΕ, που τις συγκαλύπτει με αναμασήματα περί «ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών» μεταξύ Υ/Ε και…Ρωσίας.


Και αυτό γιατί όπως γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, στόχος της Υ/Ε στην περιοχή δεν είναι μόνο η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ, που θα είναι καταστροφική και για τον Ουκρανικό λαό, αλλά κυρίως, όπως επισήμανε και η Χίλαρι Κλίντον, η Ευρασιατική Ένωση που προωθεί η Ρωσία σε συνεργασία με άλλα κράτη και, που σε αντίθεση με την ΕΕ, σέβεται ρητά την Εθνική και Οικονομική κυριαρχία των λαών αυτών. Το εγχείρημα της Ευρασιατικής Ένωσης έχει τεράστια σημασία για την προσπάθεια χτισίματος Μετώπων Οικονομικής Αυτοδυναμίας, όπως εμείς προτείνουμε να ξεκινήσει «από τα κάτω» στο ΜΕΚΕΑ, διατηρώντας την Αυτονομία μας, και σε διμερή συνεργασία με όποιους λαούς και καθεστώτα αντιστέκονται στη Νέα αυτή Διεθνή Τάξη. (βλ. άρθρο για την αναγκαία αλλαγή στη γεωστρατηγική).


Επιπλέον η περαιτέρω περικύκλωση της «ιμπεριαλιστικής» Ρωσίας από το ΝΑΤΟ, και τα νέα δεδομένα στον συνεχιζόμενο πόλεμο-σφαγή της Υ/Ε ενάντια στο λαό της Συρίας, η προσπάθεια (με φυσική ή μη βία) της πλήρους ενσωμάτωσης του Ιράν στην Παγκοσμιοποίηση και άλλων αντιστεκόμενων περιοχών, μετά και από αυτή την εξέλιξη, είναι προφανώς άσχετα θέματα για τους «Μαρξιστές της Συμφοράς»..!


Η Υ/Ε η οποία διαχειρίζεται την Νεοφιλελεύθερη Καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση σήμερα έχει ξεπεράσει κάθε όριο παγκόσμιου τραμπουκισμού εξαθλιώνοντας με κάθε μέσο (είτε οικονομικό – όπως στην Ελλάδα-, είτε στρατιωτικό –Λιβύη, Συρία κλπ.- είτε και πολιτικό με διάφορες κυρώσεις και εκδικητικά αντίμετρα, ένταση της αστυνομικής καταστολής κλπ.) τη μεγάλη πλειονότητα των λαών και κυρίως οδηγεί στην έσχατη υποτέλεια τους, μέσω της καταστροφής κάθε Οικονομικής και Πολιτικής Κυριαρχίας και Αυτοδυναμίας που είχαν κερδίσει με πολυαίμακτες αγώνες.


Το μήνυμα είναι σαφές: Όσα καθεστώτα, που συνήθως στηρίζονται από τα λαϊκά στρώματα, «ταραξίες» (που κατά τη γνωστή γκεμπελική προπαγάνδα, «σφάζουν τον ίδιο τον λαό τους»), λόγω της εθνο-απελευθερωτικής ή σοσιαλιστικής τους ιστορίας (π.χ. τα Μπααθικά), αντιστέκονται στη Νέα Διεθνή Τάξη της Παγκοσμιοποίησης και των συστημάτων κοινοβουλευτικής Χούντας (που είναι μια πιο ολοκληρωτική μορφή ψευτο-δημοκρατίας) που στήνουν παγκόσμια, θα έχουν την τύχη της Λιβύης, της Συρίας και τώρα της Ουκρανίας. Αυτό θα γίνει με κάθε δόλιο και ύπουλο μέσο. Όπως τα τελευταία χρόνια με τις καραμπινάτες προβοκάτσιες από εισαγόμενους «εξεγερμένους» μισθοφόρους και διάφορα εξτρεμιστικά στοιχεία (τύπου Συρίας). Η νέα μορφή «εξεγέρσεων», είναι η πρόκληση τεχνητών «εμφυλίων πολέμων», με ένα και μοναδικό στόχο: Την ανατροπή των καθεστώτων αυτών και την πλήρη ενσωμάτωση τους στη Νέα αυτή Τάξη. Κάτι παρόμοιο γίνεται με τον πιο ασύλληπτο γκαγνκστερικό τρόπο τους τελευταίους 2 μήνες στην Ουκρανία. (βλ. τη σχετική ανάλυση μας που συμπληρώνει την ανακοίνωση αυτή).


Είναι η ίδια Νέα Διεθνής Τάξη (οικονομική, πολιτική, πολιτιστική) που στη χώρα μας εκφράζει κυρίως η ΕΕ (αλλά και ο ΠΟΕ κλπ.), με τις 4 ελευθερίες της, και τα ανδρείκελα της στην ντόπια κοινοβουλευτική Χούντα, που οδήγησε στη σημερινή τρομερή κρίση στην Ελλάδα, μέσα από την ένταξη στην ΕΕ. Με αποτέλεσμα σήμερα οι πλήρως ενταγμένες χώρες-προτεκτοράτα όπως η Ελλάδα να βιώνουν μια Οικονομική Κατοχή που καταστρέφει και τα τελευταία απομεινάρια της Οικονομικής μας Αυτοδυναμίας, και βέβαια της δυνατότητας άλλων ριζικών αλλαγών. Γι’ αυτό και έχουμε από καιρό προτείνει και παλεύουμε για ένα Μέτωπο Κοινωνική και Εθνικής Απελευθέρωσης, με στόχο την ανατροπή της Οικονομικής Κατοχής που επιβάλλει η ΕΕ/Παγκοσμιοποίηση και οι ντόπιοι λακέδες της (ΜΕΚΕΑ).


Σήμερα όσοι-ες θέλουμε να αντισταθούμε στη καταστροφή των λαών που φέρνει η παγκοσμιοποίηση και να βάλουμε τις βάσεις για πραγματική συστημική αλλαγή δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να στηρίξουμε τον αγώνα κάθε λαού που αντιστέκεται σε αυτή, όπως τον Ρωσικό (που εκφράζει σε σημαντικό βαθμό το Ρωσικό ΚΚ, αλλά και οι πατριώτες, ορθόδοξοι κ.λπ.), τον Ουκρανικό (που εκφράζει σε σημαντικό βαθμό το Ουκρανικό ΚΚ αλλά και πατριωτικά κομμάτια του κόμματος των Περιφερειών) κ.λπ.


Δεν συντασσόμαστε με καμία ελίτ, όπως θα μας λασπολογήσουν οι ίδιοι «αριστεροί», ούτε καν τη Ρωσική του Πούτιν, παρά μόνο στον βαθμό που είναι αποφασισμένη να έλθει σε σύγκρουση με την ΝΔΤ και την Υ/Ε για το δικαίωμα των λαών στην οικονομική και εθνική κυριαρχία, κάτι που δεν έχει κριθεί ακόμα…



Βλ. για ανάλυση των γεγονότων και την ανάλογη τεκμηρίωση

«ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ Υ/Ε ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, H ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»)


ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
(​ΜΕΚΕΑ
​)​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου