Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Όλοι στο Σύνταγμα ενάντια σε μνημόνιο και κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα - Στη συγκέντρωση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο και φωτογραφίες)

Ξεκίνησε στις 6:30 το απόγευμα η συγκέντρωση στο Σύνταγμα - «Απέναντι στις επιλογές του κεφαλαίου η μόνη επιλογή του κόσμου της εργασίας είναι η αντίσταση και η αντεπίθεση!» τονίζει στο κάλεσμά του ο ΣΥΡΙΖΑ
Σήμερα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και σε νέα κινητοποίηση την Τρίτη, 1 Απρίλη 2014 στην Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 5:30 μ.μ., ημέρα που συνεδριάζουν στην Αθήνα οι υπουργοί οικονομικών (ΕΚΟΦΙΝ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλούν το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, η Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή, το Εργατικό Κέντρο Αθηνών, φορείς, ομοσπονδίες και συνδικάτα εργαζομένων και επαγγελματιών.
Η συνεχής ενημέρωση από τις κινητοποιήσεις της Κυριακής: (φωτογραφίες από @dromografos)



20:05 Το ΠΑΜΕ φτάνει στο Σύνταγμα



19:37 Ομιλία του Αλέξη Τσιπρα αυτή τη στιγμή στη συγκέντρωση.

Ακούστε εδώ το μήνυμά του:
Α. Τσίπρας προς τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα: "Πρωτοφανές κοινοβουλευτικό και συνταγματικό πραξικόπημα απο τη κυβέρνηση στη Βουλή"







(φωτογραφίες από @sapienchia και @Stathisgr)

19:25 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στη συγκέντρωση



(φωτογραφία από @radiobubblenews)



(φωτογραφία από @MakisSinodinos )



18:45 Πυκνώνει η συγκέντρωση











18:38 Φραγμός και στα λουλουδάδικα




18:20 Οι φαρμακοποιοί στο Σύνταγμα





...και φυσικά τα ΜΑΤ!!!



15:30 Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία προς το Σύνταγμα περίπου 500 ατόμων μελών της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ. Η συγκέντρωση της ΠΑΣΕΒΕ ξεκίνησε το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος (πηγή: Ναυτεμπορική).
Αναλυτικά τα καλέσματα:
Μεταξύ άλλων, φαρμακοποιοί απ’ όλη την Ελλάδα δίνουν σήμερα στις 6:00 το απόγευμα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, ραντεβού έξω από τη Βουλή, ζητώντας την απόσυρση διατάξεων που αφορούν τη λειτουργία των φαρμακείων. Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και οι γιατροί, με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) να χαρακτηρίζει «τερατώδεις» τις ρυθμίσεις για την υγεία που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο. Να δώσουν δυναμικό και αγωνιστικό παρών στα συλλαλητήρια καλούν τους εργαζόμενους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 6:30 το απόγευμα, ενώ στις 7 οργανώνει ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου