Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Γεννήθηκε το Μέτωπο Αλλαγής, η μεγάλη δημοτική παράταξη

Γεννήθηκε το Μέτωπο Αλλαγής, η μεγάλη δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει να αλλάξει το τοπίο στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Όπως είχε εξαγγείλει η πρωτοβουλία Δερβενίου πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου συνέλευση με θέμα την δημιουργία παράταξης που θα κατέβει στις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη να εκφραστεί η αγωνία και ο προβληματισμός του κάθε δημότη που βλέπει την ζωή του και τον τόπο του να γίνεται έρμαιο των κεντρικών πολιτικών επιλογών. Το όνομα της παράταξης, που προτείνεται είναι Μέτωπο Αλλαγής. Η ονομασία είναι πολύ σημαντική,
γιατί σηματοδοτεί ακριβώς αυτό που θα επιδιώξει ο συνδυασμός: να δημιουργηθεί ένα πλατύ μέτωπο που θα ενώνει το Ξυλόκαστρο με την Ευρωστίνη και θα έχει στόχο την πραγματική αλλαγή στα δημοτικά τεκταινόμενα.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος του Μετώπου Αλλαγής προτάθηκε ο Αλέκος Κανελλόπουλος, οικονομολόγος από το Δερβένι. Στον τυχόν προβληματισμό αν είναι δυνατόν να ψηφιστεί ως δήμαρχος του διευρυμένου δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης υποψήφιος προερχόμενος από το Δερβένι η απάντηση δόθηκε από την συνέλευση: στις εκλογές αυτές ψηφίζουμε έναν συνδυασμό και έναν επικεφαλής που να παλέψουν με τα προβλήματα τόσο του Ξυλοκάστρου όσο και του Δερβενίου. Δεν ψηφίζουμε με το παλιομοδίτικο κριτήριο της στενής εντοπιότητας, δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Ή θα ενωθούμε κάτω από πραγματικές πολιτικές, ή θα αντιμετωπίσουμε τον «ξαφνικό θάνατο» που μας ετοιμάζουν.

Στις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Μετώπου Αλλαγής, με ανάλυση των ζητημάτων με τα οποία θα ασχοληθεί η παράταξη αλλά και με ανάλυση των οικονομικών μεγεθών και των τρόπων εξεύρεσης πόρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας. Έχει έρθει η ώρα να δουλέψουμε, να παλέψουμε και να νικήσουμε. Στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε συντάχθηκαν με το Μέτωπο Αλλαγής οι ακόλουθοι συνδημότες μας από όλο το πολιτικό φάσμα, με κοινές όμως αγωνίες:

Δημήτρης Δούσκας Πρώην Δήμαρχος Ευρωστίνης

Κωνσταντίνος Κούκιος

Ηλιάνα Λάλου

Ανδρέας Κουσουλός

Κώστας Παπαλουκόπουλος

Νίκος Κεκερής

Μανώλης Μούγιος

Βασίλης Σωτηρίου

Προκόπης Βυζάς

Γρηγόρης Κουσουλός

Αποστόλης Κολοκυθάς

Αργύρης Νικολούλιας

Βασίλης Ευφραιμόπουλος

Γιώργος Κοντοχριστόπουλος

Βασίλης Κούκιος

Σωτήρης Κατσούλης

Τάκης Παππάς

Χρήστος Φιλιπακόπουλος

Γιάννης Μεντζελίδης

Γιώργης Κανελλόπουλος

Μπάμπης Διαμαντόπουλος

Γιάννης Ψαρρός

Νίκος Γεραρής

Γιώργης Κούκιος

Ανδρέας Παπασταμόπουλος

Γιώργος Λαμπρινός

Κώστας Καραβάς

Τάκης Θέμελης

Πάνος Προδρομίδης

Νίκος Τσουρίδης

Αθανάσιος Κακοκέφαλος

Νίκος Βυζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου