Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ο Τατσόπουλος , οι αντι ...γνώμες του....και ο ΣΥΡΙΖΑ !!!!

Ο Τατσόπουλος που περιγελά τον Μανώλη Γλέζο :::::: και λογοκρίνει τον συγγραφέα Ηλία Πετρόπουλο  , θα πάει κι αυτός βόλτα ::::::::
ΥΓ. ΚΛΙΚ ΣΤΟ LINK  http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/ ή
ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΕΡΒΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΙΣΧΡΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαβάστε και σιχαθείτε τον παρακάτω διάλογο για έναν άνθρωπο 90 χρονών που εχει ακόμη φλογα αγώνα που εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ κι ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Κατα τ άλλα ο Τατσόπουλος είχε θιχτεί για την επίθεση στη Ντόρα και τα ειρωνικά σχόλια που ακολούθησαν.Να σε χαιρόμαστε πνευματικέ άνθρωπε Απολαύστε διάλογο και ξεράστε ομαδικώς ... ΚΛΙΚ διαβάστε περισσότερα ...
Petros Tatsopoulos commented on a link
Gregory Vallianatos shared a link.
Μανώλης Γλέζος, ο "αγωνιστής"
www.youtube.com
Ο μεγάλος "αγωνιστής" της "Δημοκρατίας" Μανώλης Γλέζος, παρευρίσκεται στην κηδεία του "συντρόφου" Ενβέρ Χότζα το 1985 στα Τίρανα.......


Like · · Share · 28 minutes ago · o 

6 people like this.

Gregory Vallianatos ‎...για να είμαστε ξεκάθαροι για τα όνειρα του ήρωος για την πατρίδα μας...

27 minutes ago · Like ·  1

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος Ναι, άσε που το κάθαρμα είχε βάλει την συντρόφισσα που δεν κατονομάστηκε ποτέ να πηδηχτεί με την φρουρά για να κατεβάσει την σημαία. Τα έλεγε ο Βελόπουλος, αλλά ποιος τον άκουγε.

23 minutes ago · Like ·  1
§ 

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος Το λέει κι από κάτω στα σχόλια, και μας βρίσκει όλους σύμφωνους απότι βλέπω ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ... ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ,ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

22 minutes ago · Like ·  1

§  Gregory Vallianatos ‎...πες το μου πως θα έχω και βιβλιογραφία Βελόπουλου στο στάτους μου...

21 minutes ago · Like ·  1

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος Να υποθέσω ότι είσαι ο GREG25010 στα σχόλια;

21 minutes ago · Like ·  1

Gregory Vallianatos ‎...να ανοίξεις τα ματάκια σου να δείς το βίντεο και να μας πείς τί βλέπεις!!

18 minutes ago · Like

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος Κοίτα, όπως γράφει και στα σχόλια "Προφανώς αυτο το βιντεο απευθύνεται στους απολιτικους χαζοχαρουμενους που δεν γνωρίζουν ουτε γνώρισαν ποτε τι εστι μπολσεβικισμος"

16 minutes ago · Like ·  2

 Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎"και κατα βαση η αντίληψη τους ειναι τηλεοπτική ,αποδεχόμενοι ως "αγωνιστή" αυτον το συμμορίτη εβραιομπολσεβικο τον οποίον τα σοβιετικα ΜΜΕ εν Ελλάδι παρουσιάζουν ως "μετριοπαθη πατριώτη και αντιδρουντα αγωνιστή της κατοχής", γιαυτους που εχουν την παραμικρή ιστορική αντίληψη γνωρίζουν πολυ καλα τι μέρος του λογου ειναι αυτη η κομμουνιστική εομοβουλγαρικη γεροκατσικα."

16 minutes ago · Like ·  1

Petros Tatsopoulos Oπως αναφέρει και ο Κρίστοφερ Χίτσενς στην εκπληκτική αυτοβιογραφία του "Hitch-22", ο Γλέζος είχε φλερτάρει κάποτε και με το αλβανικό πείραμα. Ηταν... πειραματιάρηδες τότε οι κομμουνιστές -και όπως θα έλεγε η Λαίδη Αντζελα: ουδείς άσφαλτος.

16 minutes ago · Like ·  2

 Βαγγέλης Πολυμερόπουλος Αυτά λέει ο Μέγας Ναπολέων, αλλά όπως έγραψες κι εσύ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΦΑΦΟΥΤΗ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ"?

16 minutes ago · Like ·  1

Yannis Iglezakis Πανδαισία ιδεών

14 minutes ago · Like ·  2

Sasaina Ga το κουμμουνι εδω γραφεται κου-μουνι. ευχαριστω.

14 minutes ago · Like

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎@Τατσόπουλος Το χειρότερο είναι ότι όλοι οι ανανεωτικοί του ΚΚΕεσ μοιράζαν τα βιβλία του Κιμ Ιλ Σουνγκ (λ.χ. Δρακόπουλος), είχαν σχέσεις με τον Χότζα, και γενικά δεν υπήρχε σοσιαλιστικοφανής μαλακία με την οποία να μην έχουν σκέση, σε αντίθεση με τους Κολλιγιανικούς του κλασικού ΚΚΕ που δεν ήθελαν ούτε να τους βλέπουν. Και σήμερα κάνουν την πάπια οι διάφοροι Δημαροκουβέληδες και έχουν φτάσει στο άλλο άκρο, να υποστηρίζουν την οποιαδήποτε παρακμιακή καπιταλιστικοφανή παπαριά. Τώρα, αν το διάβαζε το θρεντ και κανάς ΚΚΕς θα μας έκανε διάλεξη για τις ολέθριες συνέπειες του οππορτουνισμού, αλλά τέλος πάντων.
11 minutes ago · Like ·  1

Petros Tatsopoulos Πολυμερόπουλε, λες χοντρές μαλακίες -αλλά φαντάζομαι το γνωρίζεις, εκτός και αν πιστεύεις πραγματικά ότι ένα αγόρι 19 χρονών, εν έτει 1941, θα μπορούσε να πείσει ένα κορίτσι να κάνει παρτούζα με τη γερμανική φρουρά, ένα μόλις μήνα μετά την κατάληψη της Αθήνας, ώστε να κατεβάσει τη σημαία από την Ακρόπολη...

10 minutes ago · Like ·  3

Gregory Vallianatos ‎(...kai giati den epeithe ena agori pou tha tou itan pio efkolo!!)

9 minutes ago · Like
Sasaina Ga η παρτουζα ειναι περα απο χρονολογιες. κυριοι.

8 minutes ago · Like ·  3

Gregory Vallianatos ‎...anapafsi!

7 minutes ago · Like

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎@Sasaina Τότε που το ΕΑΜ ανεπηρέαστο από ψυχροπολεμικά ηθικολογικά κολλήματα απέτιε φόρο τιμής στον πραγματικό χαρακτήρα του κομμουνισμού, που ως γνωστόν βγαίνει από το common και μουνί

6 minutes ago · Like

§ 



Παντελής Σιβρής Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.Τι να σας πω.Αυτο μας εφταιξε σ'αυτη τη χωρα. Τα πολιτικα ολισθηματα του Γλεζου. Καλα που βρεθηκατε εσεις και ''αποκαταστησατε ''τα πραγματα.Με τη Χρυση Αυγη στο πλευρο σας. Ευγε.

4 minutes ago · Like ·  2

Gregory Vallianatos Παντελή, δεν ρωτάς και τη ΧΑ που έχεις πρόσβαση για τη συνεργασία μας;;

2 minutes ago · Like


· Petros Tatsopoulos Oσο για το φλερτ του ΚΚΕ Εσωτερικού με τα "άτακτα παιδιά" του Συμφώνου της Βαρσοβίας είναι γεγονός αναντίρρητο. Ο Τσαουσέσκου έδινε το χαρτί για να τυπώνεται η "Αυγή" της εποχής. Χαρές και φιλιά με τον δικτάτορα. Τα ίδια έκαναν όμως τόσο ο γέρος Καραμανλής όσο και ο Παπανδρέου, για να μην μνημονεύσουμε αργότερα τις αγάπες του Μητσοτάκη με τον Μιλόσεβιτς. Πουτάνα ρεάλ πολιτίκ.

54 minutes ago · Like ·  4

· 
Sasaina Ga κυριε βαγγελη δεν σας γνωριζω και δεν σας καταλαβαινω ιδιαιτερα. βλεπετε διαβαζω μονο το elle και δεν ασχολουμαι με τα common. αυτα τα αφηνω σε εσας να σκοτωνετε τον χρονο σας. οσο για το μουνι, εχω την εντυπωση πως αδυνατειτε να μας το περιγραψετε καθως θα εχετε πολυ καιρο να βρεθειτε μεσα του ή εστω καπου κοντα. η παρακολουθηση σπιτικων ταινιων πορνο δεν μετραει. και παλιι ευχαριστω.

53 minutes ago · Like ·  3

· 
Kiki Selemenaki χασατε τον μπουσουλα......εντελως ομως!!!

53 minutes ago · Like ·  2

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎@Sasaina Γνωρίζετε ασφαλώς ότι ο άνθρωπος που δεν ασχολείται με τα κοινά ιδιωτεύει;

51 minutes ago · Like

Дмитрий Димопулос Εγώ που είμαι τώρα μέσα σε ένα αιδοίο και παλινδρομούμαι, μπορώ να παρέμβω;

49 minutes ago · Like ·  2

· Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎@Τατσόπουλος Ο Παπανδρέου - δεν θα πω ποιος Παπανδρέου - όταν είχε φιλίες με τον Καντάφι δεν μοίραζε κούτες με το πράσινο βιβλίο του Καντάφι στις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ, αντίθετα λ.χ. με τους ανανεωτικούς που φιλοδωρούσαν και με τα πονήματα της σκέψης του κάθε παρακμιακού τα νέα τους μέλη. ΤΟΤΕ.

48 minutes ago · Like

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎Дмитрий Димопулос Δεν έχεις καλό σήμα, βγες λίγο έξω να σε ακούσουμε

48 minutes ago · Like ·  1

Κριπλ Χορς Petros Tatsopoulos μόνο εμένα μου φάνηκε ειρωνικό αυτό που είπε ο Βαγγέλης και που του τη λες γι'αυτό; Κατά τ'άλλα, έχει πλάκα η χαζομετεμφυλιακούτ τύπου προπαγανδίτσα του Βαλλιανάτου ότι αυτά είναι τα όνειρα του Γλέζου για την πατρίδα μας, μια που εξίσου εύκολα μπορείς να του αντιγυρίσεις ότι το όνειρό του για την "πατρίδα μας" είναι να την κάνει Αϊτή.

47 minutes ago · Like ·  2

Sasaina Ga σας ευχαριστω αλλα εγω προσωπικα αδυνατω να επανελθω στην ταξη. σημερα φτιαχνω γεμιστα και μου αποσπουν ολη την προσοχη.

46 minutes ago · Like ·  1

Nikos Zervos DIAKRINO......MIA SOUREAL;,,,,SXIZA,,,,I EINE I...IDEA MOU;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

46 minutes ago · Like ·  1

Γιώργος Σ. Τσιάμης Παιδιά αυτοί οι παλιοαριστεροί είναι ακραίοι. Γρήγορα πίσω στο μαντρί να ψηφίσετε Σαμαρά ή Βενιζέλο. Γρήγορα όλοι στο μαντρί και να λέτε και ευχαριστώ που σας αφήνουν και αναπνέετε

46 minutes ago · Like ·  5

George Mountakis ‎"η τριχα εγινε τριχια και η ουρα μουλαρι και πρεπον να της βαλουμε και ενα χαλιναρι .."

45 minutes ago · Like ·  1

· 



Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎@Sasaina Γιατί τόσος κόπος με τα γεμιστά; Μπορείτε αντ'αυτού να δειπνήσετε με πατροπαράδοτο γλάρο, ή να κεράσουμε κι εμείς κανένα τηγανόψωμο [http://bit.ly/yAdilg]

44 minutes ago · Like ·  1
Sasaina Ga κυριε ζερβο ειναι η ιδεα σας. εχετε και αλλες?

44 minutes ago · Like

Nick Vassilopoulos Εμένα πάλι μια απορία μου έρχεται... Η Ελλάδα σήμερα μοιάζει με χώρα της υποσαχάριας Αφρικής χωρίς τόσο AIDS. Το να γίνουμε Αλβανία του Χότζα θα ήταν πρόοδος....

44 minutes ago · Like ·  1

Γιώργος Σ. Τσιάμης Και μην παίρνετε και τοις μετρητοίς που ο παλιόγερος κατέβασε και τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη όχι. Εσείς εκεί εκεί εκεί στο μαντρί στους Έλληνες απελευθερωτές Σαμαρά, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Μπακογιάννη Καρατζαφέρη. Σσσσσ μην ξυπνάτε γιατί θα γίνουμε Αλβανία. Σσσσ μην ξυπνάτε.

43 minutes ago · Like ·  6


Nikos Zervos EXO POLLES...ALLA TIS PLIRONOME.TO TSABA TELEIOSE

42 minutes ago · Like


Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎Κριπλ Χορς Πρώτον χαίρομαι που με τέτοιο όνομα που κυκλοφορείς δεν έχουμε στην συζήτηση εκφωνήτρια του Mega ανάμεσά μας. Δεύτερον δεν θα γίνουμε Β.Κορέας, Αλβανία ή ό,τι άλλο. Κούβα θα γίνουμε. Αλλά επί Μπατίστα.

42 minutes ago · Like ·  3

Nikos Zervos KYRIA GA;; SKETO GA;;;DEN APEFTHYNOMOUN EIDIKA SE SAS ME TO...SXIZA

41 minutes ago · Like ·  1

Petros Tatsopoulos Ο Πολυμερόπουλος, Sasaina, δεν ανήκει στη Χρυσή Αυγή. Ανήκει στη Χρυσή Βροχή, ένα σεβαστό ουρολαγνικό κίνημα.

41 minutes ago · Like ·  5


Βαγγέλης Πολυμερόπουλος Και για να μας επαναφέρουμε στην συζήτηση, μέχρι να στεγνώσει το μελάνι στο πληκτρολόγιο (;) πλέον και η Πιονγιανκ είναι σε γραμμή Κουβέλη [http://bit.ly/x9NqMy]

38 minutes ago · Like ·  1


Georgios Soumelidis ναι αλλά..
να καταλήγουμε κάπου με το θέμα...
και μετά τελειώνουμε..

38 minutes ago · Like

Sasaina Ga κυριε πετρο σας ευχαριστω πολυ για την αχρηστη πληροφορια νουμερο 88948927 επι του που τοποθετειτε ο κυριος πολυμεροπουλος, αν και αυτο δεν βοηθαει καθολου στο να πετυχουν τα γεμιστα και να ικανοποιησω εκεινους που αγαπω.κυριε ζερβο θα ηθελα να ειχατε απευθυνθει μονο σε εμενα. θα ενιωθα κολακευμενη το λιγοτερο.

37 minutes ago · Like ·  4

Nikos Zervos MONTY PYTHONS....EPIMENO EGO........GIA OLI TIN SIZITISI.........

34 minutes ago · Like

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος ‎@Sasaina [για την αχρηστη πληροφορια επι του που τοποθετειτε ο κυριος πολυμεροπουλος] Au contraire, αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις

34 minutes ago · Like

Sasaina Ga alea jacta est. τα γεμιστα ειναι ετοιμα.

32 minutes ago · Like

Nikos Zervos kyria...ga....xarika eilikrina..peinao kiolas..

32 minutes ago · Like

Дмитрий Димопулос Κύριε Βαλλιανάτε θα ήθελα να σας προσφέρω αφιλοκερδώς την επιστημονική μου άποψη : λάσπη στη λάσπη δε χτίζεις. (πέρασα στο μετσόβιο πολυτεχνείο - ευτυχώς δε χρειάστηκε να κάνω πορνεία ούτε δημοσιογραφία)

31 minutes ago · Like

· 



Sasaina Ga οριστε....αν και ειμαι λιγο μακρια. ειμαι στην ζυριχη αυτην την στιγμη. δεχεστε ταπερακι?

31 minutes ago · Like ·  1


Nikos Zervos apo sas....ke taperaki.....

30 minutes ago · Like ·  1

· 



Nikos Zervos gregory....afto me tin....laspi tha mou to exigiseis;;;;;;;;eime ligo retard......

27 minutes ago · Like ·  1

· 



Sasaina Ga ειστε τοσο καλος...τις τεταρτες συγκεκριμενα? κυριε ανωνυμους που περασατε απο το μετσοβειο εννοειται οτι περασατε πηγαινοντας καπου? και αν οντως γνωριζετε ρωσικα τι σημαινει μπλιατ?

27 minutes ago · Like ·  1

· 



Petros Tatsopoulos Από την παρτούζα στο ταπεράκι. Οι Ελληνες δεν θα απαρνηθούν ποτέ τις παραδοσιακές αξίες.

24 minutes ago · Like

· 



Sasaina Ga κυριε πετρο ειναι παραδοσιακη αξια για εσας η παρτουζα ή το ταπερακι? συγνωμη που ρωταω αλλα εχω καψει κυτταρο σημερα τοσες ωρες στην κουζινα να παιδευομαι με τα γεμιστα. και πρεπει να βρω και ταπερακι να στειλω στον κυριο ζερβο...

20 minutes ago · Like ·  1

· 



Aggeliki Giannakopoulou βρε αχρηστοι ανθρωποι ....ανικανοι και αλητες που μονο την μαλακια και την παρτουζα ξερετε να κανετε επαγγελμα αντε και καμμια πιπα σε κανενα να σας δωσει καμμια δουλεια τι μπλεκετε την ιδεολογια που εγινε πραξη με την μικροτητα σας ....τι αναλυετε που αστραπη να σας βαραγε που λενε και στο χωριο μου????τι ηθικη εχετε μεσα σας και συγκεκριμενα για τον Τατσοπουλο που εχει κανει την ιστορια σαλατα ετσι οπως τον βολευει ιδεολογικα ....και αυτος ο Πολυμεροπουλος τι ρολο παιζει????ασχοληθειτε με κωλους οπως καλα ξερετε να κανετε καποιοι εδω μεσα και αφηστε ανθρωπους που τουλαχιστον με μια κινηση και δεν με ενδιαφερουν τα υπολοιπα εστω αυτην την κινηση εδειξε μαγκια και υπερηφανεια ...κοτες περιοπης.....και εγω με τα λογια χτιζω ανωγεια και κατωγεια....ουξωωωωωωωωωωωωωωω βουρλαααααααααααααααααααααααααα........

18 minutes ago · Unlike ·  2

· 



Nikos Zervos petro...telika...tha mou fas ke,,,ta gemista,,....ke tin ga.den symetexo alli fora..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,n e

17 minutes ago · Like

· 



Nikos Zervos XAFNIKA EKEI POU IREMA ANALYAME..TAPERAKIA KE,,,,KOUMOUNISMO...DIAKRINO MIA ORGI.......TI PATHATE KYRIA MOU.....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

16 minutes ago · Like ·  1

· 



Nikos Zervos KYRIA AGELIKI....MOLIS XLASATE MIA...MARXISTIKI ANALUSI TOU...SIMERA........TI NEVRA EINE AFTA;;;;;

14 minutes ago · Like

· 



Sasaina Ga κυρια αγγελικη νιωθω τις ορμονες σας να βραζουν mesulid. και περαστικα σας. σας καταλαβαινω...και εγω τα ιδια τραβαω καθε 28 μερες.

14 minutes ago · Like ·  1

· 



Petros Tatsopoulos Πλάκωσε των Ηθών, Νίκο. Η Πουριτανική Αριστερά Ανω Λιοσίων. Το διαλάμε.

13 minutes ago · Like ·  2

· 



Nikos Zervos AXRISTOI...PIPES;;;KOTES;;;;;;;VOURLA;;;;KOKINISA APO NTROPI.

13 minutes ago · Like ·  1

· 



Aggeliki Giannakopoulou αντε μωρη καριολα που μιλας κι εσυ τοση ωρα και νομιζεις οτι κατι λες ενας μεσος νοημων ανθρωπος αν εμπαινε και εβλεπε ολα αυτα τα σχολια που δεν θα εξετασω αν ορισμενα ειχαν μια δοση αληθειας αλλα ειναι κατω απο ενα βιντεο το ελαχιστο ανανδρο

13 minutes ago · Like


Aggeliki Giannakopoulou σκασε ρε ποια αριστερα δεξια

12 minutes ago · Like ·  1

Aggeliki Giannakopoulou εχω σωας τας φρενας για να βλεπω πολυ καλα και δεν ανηκω πουθενα μονο στον εαυτο μου αλιμονο απο εσας που σας τρωει η μαρμαγκα

12 minutes ago · Like

· Nikos Zervos xaxaxaxaxaxa...me kanate ke gelasa.............................................pouritaniki aristera,,,,,,,

11 minutes ago · Like


Aggeliki Giannakopoulou εσυ Ζερβε με τις αηδιες που εχεις βγαλει που μιλανε μονο για πιπες και τα τοιουτα δεν θα πρεπει να μιλας απο ποιοτητα μηδεν

11 minutes ago · Like

· 
Αggeliki Giannakopoulou μπηκα επειδη μια φιλη δημοσιευσε την αηδιαστικη κουβεντα και βλεποντας τα σχολια αηδιασα

11 minutes ago · Like

· 
Nikos Zervos tha yo kano COPY PASTE...NA MIN XATHEI.....PAO GIA NEA ....KOMODIA

10 minutes ago · Like

·  Mania Dourida Τελικά βάζετε στα σταφίδες και κουκουνάρι στα γεμιστά;

10 minutes ago · Like

· 
Petros Tatsopoulos Αγγελική, άντε γαμήσου, γλυκιά μου -και διάβαζε πρώτα τα σχόλια, πριν με τσουβαλιάσεις μαζί με τον Πολυμερόπουλο κι αρχίσεις να βαράς στο σωρό. Ξεστραβώσου και με λίγη ιστορία -δεν θα σε βλάψει. Πάρε και την Κίρκη μαζί σου, να ξεχαρμανιάσετε παρέα.

10 minutes ago · Like ·  1

· 
Nikos Zervos XAXAXAEGO;;;;;;PIPES;;;POU TIS EIDATE KYRIA MOU;;;;;;;;;

10 minutes ago · Like

· 
Sasaina Ga σας ευχαριστω που με την πληβεια φρασεολογια σας μας αποδειξατετο ποιον σας. που ειπαμε οτι στηνεστε τις κρυες νυχτες κυρια αγγελικη?

9 minutes ago · Like ·  1

Nikos Zervos PETRO.....SAS ESKISA..OI AIDIES MOU MILANE MONO GIA PIPES........

9 minutes ago · Like

Gregory Vallianatos ‎...ζηλιάρες...

8 minutes ago · Like

·  Sasaina Ga κυριε πετρο μην της μιλατε ετσι...εργαζομενο κοριτσι ειναι...

8 minutes ago · Like

· 
Nikos Zervos OXI KYRIA ....MOU.....ARISTERI.....KE GIA PISOKOLITA MILAO STIS TENIE MOU.EKANA...POIOTITA

7 minutes ago · Like

· Aggeliki Giannakopoulou ευχαριστω αλλα σε τσουβαλιασα γιατι σε εχω σιχαθει και εσενα και συγκεκριμενα την μουτσουνα σου...θα παω να γαμηθω σιγουρα γιατι ειναι προτιμοτερο ....δεν μαθαινεις τιποτα απο ανθρωπους σαν εσενα ...απο τον Ζερβο μια σαχλαμπουρδα απο τον Βαλιανατο τι να πω που σχολιασε κατα αυτον τον τροπο τον Γλεζο...πουστης ειναι πουστικα φερεται .....καληνυχτα σας κυρια Σασαινα και αν εχεις εστω την παραμικρη νοημοσυνη σχολιασε κατι αλλο κοριτσακι μου ...μια χαρα ειναι η φρασεολογια μου για τις αηδιες που διαβασα αποψε και πολυ καλα μιλησα.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ.......ΦΙΛΑΚΙΑ

10 minutes ago · Like ·  1

· 
Sasaina Ga κυρια μανια βαζω κουκουναρι. οι σταφιδες δεν αρεσουν στον γιο μου. καταλαβαινετε.

9 minutes ago · Like ·  1

Nikos Zervos gregory...den se vlepo ke anusixo.....tetoia sizitisi...........

9 minutes ago · Like ·  2

· 
Nikos Zervos OX....anapse i sizitisi.apo pipes tora kano..........saxlabourdes...proagogi pira.........

8 minutes ago · Like ·  1

· 
Nikos Zervos ZAXAX;;;TAVOR;;;;EXETE;;;;;;;KYRIA AGELIKI THA SAS XREIASTOUN

7 minutes ago · Like

· 
Yiorgos Gkaris ‎"ωιμέ...", θα' λεγε κ η Λυσιστράτη...

7 minutes ago · Like

· 
Nikos Zervos ZANAX,,,POP PO LATHOS

7 minutes ago · Like

Sasaina Ga καπου εδω σας αφηνω. χαρηκα.ιδιαιτερα με εσας κυρια αγγελικη. ειστε λαμπρο παραδειγμα. να σας χαιρονται εκεινοι που σας πληρωνουν για τις υπηρεσιες σας.

6 minutes ago · Like ·  1


Nikos Zervos MIN FEVGEIS GA......MAFINEIS MONO ME TIN.....AGELIKI;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;KINDYNEVO

5 minutes ago · Like ·  1

· 
Mania Dourida Τώρα θα ενοχοποιήσουμε και τις πίπες?

5 minutes ago · Like ·  2

Nikos Zervos KYRIA AGELIKI..O DIKOS SAS EGEFALOS....GIATRVETE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

3 minutes ago · Like

Aggeliki Giannakopoulou ‎:)

2 minutes ago · Like

· Stelios Bamiatzis εντελώς σουρεάλ συζήτηση χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααα εξαιρετική σοβαρά μιλάω! χαχαχαχαχαχαχαχαα

about an hour ago · Like ·  3

Petros Tatsopoulos Ρε πούστη μου [δεν απευθύνομαι σ' εσένα, Γρηγόρη]. Μια ακόμη τέτοια αριστερή ηλίθια και θα προσηλυτιστώ στο φιλελευθερισμό. Επίτηδες τις ξαμολάει ο Βαλλιανάτος.

about an hour ago · Like ·  4

· 
Nikos Zervos to katalava ego....PROVOKATSIA TOU VALIANATOU ITAN OLO...........xaxaxaxa.....gia na mas...ekthesei.....

58 minutes ago · Like ·  2

Giorgos Iliadis Κυριοι Βαλιανατε,Πολυμεροπουλε ειναι ατιμο να φερεστε ετσι σ εναν ανθρωπο που εκανε μερικες γενιες υπερηφανες και τα καταφερε οχι απο το πληχτρολογιο του φεισμπουκ μα ρισκαρε τη ζωη του στα 19 του χρονια.Δεν ειναι το μονο παραδειγμα ,εκεινος ειχε την τυχη να γινει επωνυμος.Αυτη η χωρα υποφερει απο απαξια εχει τασεις ισοπεδωσης για τα παντα ,θαθελα να σας ακουσω σε μια τετ α τετ συζητηση με τον κυριο Γκλεζο οχι μεσα απο ενα διαυλο χαβαλε και μαγκιας ,φοβαστε πως το συστημα τριζει κι αρχισατε να προβαλετε σκελετους και σκιαχτρα?Οτι λαθη εκανε η αριστερα τα ακριβοπληρωσε κι αν μεχρι σημερα δουλευετε ενα 8ωρο,εχετε περιθαλψη ...εχει βαλει κι αυτη το χερακι της

52 minutes ago · Like ·  2

Adonis Chrysos Παιδιά σας πειράζει που σήμερα με αηδιάσατε μέχρι αηδίας;

51 minutes ago · Like ·  2

Nikos Zervos pantos tom glezo....ton thavmazo gia to kouragio tou ke tin agonistikotita tou.....DEN KATALAVATE OMOS OTI I..SIZITISI..XEFYGE KE EGINE SOUREAL;;;;;den prosvalei ton glezo afto......eleos ligo xioumor

45 minutes ago · Like

Παντελής Σιβρής Gregory Vallianatos : Εγω αχαρακτηριστε λαικιστη και τροφιμε των καθε λογης μεσημεριαναδικων δεν ειπα οτι συνεργαζεσε με την Χρυση Αυγη .Ειπα οτι στεκετε στο πλευρο σου, συμπαρισταται στις μαλακιες που γραφεις. Και φυσικα εγω προσβαση στη Χρυση Αυγη δεν εχω.Την ...ανταμωσα στον τοιχο σου. Με τα χρυσα αυγα ισως εχω σχεση.

38 minutes ago · Like ·  2

Nikos Zervos SOVAREPSE......epikindyna i...kouventa......tin kano.....efxaristo OSOUS EIXAN XIOUMOR......KE GELASAME

29 minutes ago · Like

· 



Panagiotis Vergopoulos Κακώς ασχολήθηκα κι' όλας αλλά πραγματικά πρέπει κάποιος να το πεί κύριοι των Χρυσών Αυγών, των Χρυσών Πρωκτών και λοιποί παρατρεχάμενοι λεκέδες της σύγχρονης Ελλάδας... είστε εκτός από ανιστόριτοι και ηλίθιοι! Χωρίς αναλύσεις και θεωρίες. Υγίαίνετε!

21 minutes ago · Like ·  1

Αναρτήθηκε από Kirki στις 8:13 π.μ.

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
11 σχόλια:

1. 
ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 08:42 AM

σε βλεπω παλι μπλεγμενη Κιρκη για την κοινοποιηση του ανοιχτου διαλογου..

Απάντηση

Απαντήσεις

1. 

KirkiFeb 29, 2012 09:42 AM

ναι κοινοποιώ με χαρά τον ανοιχτό διάλογο και θα τον διαδώσω όπου μπορώ.Κι ο Πέτρος θάπρεπε να θυμάται πως ότι λέει διαβάζεται δημοσίώς.Θα πρεπε να χε μάθει από τότε με τον Κολοκοτρώνη που χε γκόμενα-))
Αλλά αυτός ο διάλογος ήταν ακόμη πιο αισχρός.Ειλικρινά ντρέπομαι

2. 

ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 10:35 AM

Κίρκη, σε αυτόν τον διάλογο παρενέβην: α) για να επισημάνω ότι πράγματι ο Μανώλης Γλέζος πέρασε και μια "αλβανική" περίοδο στη ζωή του [το βίντεο επ' αυτού είναι αδιάψευστος μάρτυρας]. β)Να γελοιοποιήσω έναν ακροδεξιό μαλάκα, τον Πολυμερόπουλο, που μυρηκάζοντας τις παπάρες του επίσης ακροδεξιού βουλευτή Βελόπουλου ισχυρίζεται ότι ο Γλέζος, εν έτει 1941, έβαλε μια συντρόφισσά του να πηδηχτεί με όλη τη γερμανική φρουρά για να της... αποσπάσει την προσοχή και να μπορέσει ο Γλέζος να κατεβάσει τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη. Το να ισχυρίζεσαι εσύ, Κίρκη ή όποιος άλλος ότι δεν γελοιοποιώ τον Πολυμερόπουλο αλλά τον... Γλέζο, αγγίζει, όχι απλώς τα όρια της συκοφαντίας μα της διαστροφής. Τι να σου πω, κορίτσι μου; Οτι, μαζί με τον Μανώλη Γλέζο και τον Γιάννη Μυλόπουλο, τον πρύτανη του Αριστοτελείου -το "κόκκινο πανί" σήμερα για την Διαμαντοπούλου- ήμαστε οι επίτιμοι καλεσμένοι του (υπό κατάληψη) Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας στην επέτειο του Πολυτεχνείου που μας πέρασε; Οτι ο Μανώλης Γλέζος με τιμά με τη φιλία του και είναι ένας από εκείνους που σέβομαι απεριόριστα για την αγωνιστικότητά του, ανεξάρτητα από τα όποια πολιτικά του λάθη στο παρελθόν; Τι να σου πω; Κάθε καλόπιστος αναγνώστης σου μπορεί να μπει στο προφίλ του Βαλλιανάτου και να δει ποιός γελοιοποιεί ποιόν. Εγώ δεν έχω λόγια πια. Μόνο αηδία. Πέτρος Τατσόπουλος.

3. 

KirkiFeb 29, 2012 10:42 AM

Πέτρο,ολοι μας κι εγώ πρώτη απ όλους θεωρώ πως πρέπει να επισημαίνουμε λάθη ή αστοχιες έστω και μύθων.Η ιστορία ειναι ιστορία και καταγράφει.Οποιαδήποτε επισήμανση τυχον αστοχίας ή πταίσματος του Μανώλη Γλέζου δεν επήρεάζει σε τίποτε τον ΜΥΘΟ του και τη λατρεία και το σεβασμό που του έχουμε.
Τέλος πάντων,θέλω να πώ πως δεν ήταν το θέμα το δικό μου και πιστεύω και όσων διάβασαν το διάλογο το βίντεο του Γλέζου αλλά το όλο ύφος και ήθος του διαλόγου.Εγώ είπα τη γνώμη μου και άλλοι που μίλησα.
Ο διάλογος υπάρχει κι ο καθένας τον κρίνει.Τόσο απλό

Απάντηση

2. 

ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 01:08 PM

Αγαπητή μου Κίρκη, καλησπέρα. Είναι πολλές οι φορές που αυθόρμητα, διαβάζοντας τα σχόλιά σου ή την στιχομυθία σου με κάποιους, μου 'ρχεται να σταματήσω να διαβάζω το μπλογκ (άλλο θα ήθελα να πω αλλά δεν ...γράφεται). Τέτοια είναι η οργή μου, όταν διαπιστώνω ότι συνεχίζεις -μαζί με σένα μια σειρά από αξιολογότατα άτομα- να "συζητάς" με διάφορα τσουτσέκια τύπου Τατσόπουλου.
Τυπάκια αμόρφωτα, που δεν έχουν που να ξοδέψουν τα λεφτά του Αλαφούζου, και μπορούν άνετα να χάνουν την ώρα τους στα "κοινωνικά δίκτυα" ανταλλάσσοντας μαλακίες("Πλάκωσε των Ηθών, Νίκο. Η Πουριτανική Αριστερά Ανω Λιοσίων. Το διαλάμε.") με διάφορους χρυσαυγίτες, πούστηδες με στόχο ποιον; την Αριστερά. Και πως; Με το να ρίχνουν λάσπη σε ένα νέο 90 ετών.
Συζητάς -όπως και άλλοι- νομιμοποιώντας ένα εμετικό αχταρμά αμόρφωτων, ανώμαλων, νεοναζί που ... μπαίνουν στα blogs αυτά για να σπάσουν πλάκα. Μου 'ρχεται εμετός.
Αντώνης (vantonios)

Απάντηση

3. 

ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 02:55 PM

Vantonios, δεν πειράζει που είσαι, όχι μόνο ο "μεγαλύτερος μπλόγκερ της πόλης" (και του γαλαξία, άλλωστε), αλλά και ο μεγαλύτερος μαλάκας, έτσι; Τι να πειράζει; Στην περίπτωσή σου, η μαλακία είναι η προϋπόθεση, η ικανή και αναγκαία συνθήκη για να ξεφουρνίζεις όποια παπάρα θέλεις. Οσο για τον Αλαφούζο, παλιομαλάκα, να τον βάλεις στον κώλο σου, μαζί με τα λεφτά του. Πρέπει ν' απαντάω τώρα και στο κάθε πικραμένο τσόλι. Πέτρος Τατσόπουλος.

Απάντηση

4. 

ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 10:06 PM

Τώρα αγαπημένη μου Κίρκη νομίζω ότι πήρες την πλήρη εικόνα για το προηγούμενο σχόλιό μου. Δίνοντας βήμα σε καλοπληρωμένα γιουσουφάκια του Αλαφούζου έχουμε καθημερινά ένα βόθρο ανοιχτό. Μπορεί ο γυμνοσάλιαγκας Τατσόπουλος να βρίζει αλλά το μήνυμα παραμένει το ίδιο. Ενας τύπος-απόλυτο μηδενικό δικαιούται να υβρίζει ανθρώπους, που εκτός από την συμβολική και όχι μόνο προσφορά τους στην ανθρώπινη κοινωνία, έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο (βλέπε Νάξο). Και που πως προσπαθεί να γελοιοποιήσει τέτοια σύμβολα; Σε "δημόσια" συζήτηση με διάφορες τρελαμένες ... κάνοντας υποτίθεται χιούμορ. Οχετός.
ΥΓ. Ανόητε Τατσόπουλε, ποιος σου είπε βρε παπαρολόγε ότι πρέπει να απαντάς; Ποιος βρε ζώον σου απηύθυνε το λόγο; Αντε μπες ξανά στο κλουβί με τις τρελές.
Αντώνης (vantonios)

Απάντηση

Απαντήσεις

1. 

KirkiFeb 29, 2012 10:21 PM

Να σου πώ;Θίχτηκες τώρα;Δε νομίζω.Ο καθένας κρίνεται απ αυτά που υποστηρίζει και έχει ως αξίες στη ζωή και απ το αν σέβεται ζωντανούς μύθους που έχουμε ακόμη τη χαρά να υπάρχουν δίπλα μας.Ολα τ άλλα αγαπημένε Αντώνη είναι μηδαμινά.Το να σε βρίσω,να με βρίσεις,η ουσία μετράει.Με πιάνεις ελπίζω;)

2. 

ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 11:36 PM

Ειλικρινά, Κίρκη, δεν θα έμπαινα στον κόπο ν'απαντήσω σ' έναν ηλίθιο μαλάκα, αν ο διάλογος αυτός δεν ήταν δημόσιος. Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά: όποιος θέλει να μάθει την άποψή μου για τον Γλέζο, δεν έχει παρά να μπει στο προφίλ του Βαλλιανάτου και να διαπιστώσει ότι γελοιοποιώ τον φασίστα που γελοιοποιούσε τον Γλέζο. Οποιος θέλει να μάθει και την άποψη του Γλέζου για μένα -που συμβαίνει να με τιμάει με τη φιλία του- δεν έχει παρά να ρωτήσει τον ίδιο τον Γλέζο. Είναι τουλάχιστον αποκρουστικό εγώ, ο στόχος των νεοφασιστών επί μήνες την περασμένη χρονιά, που δεχόμουν καθημερινά αναρίθμητα μηνύματα θανάτου, να εγκαλούμαι τώρα από έναν κρετίνο,μόνο και μόνο επειδή ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ να διαβάσει τον διάλογο στο προφίλ του Βαλλιανάτου και βάζει επιλεκτικά μια φράση μου που ούτε αφορά ούτε απευθύνεται στον Γλέζο. Επιτέλους, Κίρκη. Μπορούμε να διαφωνούμε κατά καιρούς,μπορούμε να βριζόμαστε, αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε ανάγκη τη ΛΑΣΠΗ των ΛΑΣΠΑΝΘΡΩΠΩΝ. Φιλιά σ' εσένα και στον "αγαπημένο" σου "Αντώνη" που σου τον... έθιξα, ενώ εκείνος αποκαλώντας με "τσουτσέκι" μού έκανε προφανώς φιλοφρόνηση. Καλή σου μέρα. Πέτρος Τατσόπουλος.

3. 

KirkiFeb 29, 2012 11:49 PM

Πέτρο αν κάτι με χαρακτηρίζει ευτυχώς είναι η έλλειψη εμπάθειας.Δεν ξέρω αν το χεις αντιληφθεί πως και μετά απ τους άπειρους τσακωμούς μας και τα γαλλικά που έχουμε ανταλλάξει εγώ δεν έπαψα να κάνω share status σου που θεωρούσα πως με εξέφραζαν.
Δεν βλέπω το μαύρο σ έναν άνθρωπο μονο.Βλέπω και το άσπρο.
Μου την έχεις δώσει πολλές φορές και το ξέρεις,θα στην πώ όπως το νιώθω αλλά δεν ειναι θέμα προσωπικό και δεν με κάνει να κρίνω το πρόσωπό σου ΣΥΝΟΛΙΚΑ αρνητικά.
Οχι μόνο με σένα,γενικά.Κατι καλό που μου άφησαν τα χρονια που πέρασαν ειναι να κατακτήσω αυτό το πράγμα.
Τώρα ως προς τον συγκεκριμένο διάλογο,με όση καλή προαίρεση Πέτρο μου κι αν προσπαθήσω να τον διαβάσω δε μπορώ να βρώ δικαιολογία.Συγγνώμη.Τον θεωρώ χυδαίο.
Αποκρουστικό.Και ειμαι σίγουρη και συ γιατί πιστεύω πως έχεις αισθητικη αν μη τι άλλο.
Τώρα για το άν ο Γλέζος σε θεωρεί φιλο του δε το αμφισβητώ καθόλου.Κι αν ισχύει θα πρέπει να νιώθεις μεγάλη χαρά γι αυτό και να αποφεύγεις να συμμετέχεις σε χυδαιολογίες που τον αφορούν όπως τις ανωτέρω.
Καλημέρα και καλό μήνα
(τί γλυκά που μιλήσαμε σήμερα,ούτε ένα μπινελίκι χαχααχαχαχα)

4. 

G.t.P.Apr 16, 2012 03:24 PM

O Πολυμερόπουλος σας τρόλλαρε όλους η αλήθεια είναι και πιστεύω πως οι Τατσόπουλος-Βαλλιανάτος το γνώριζαν αυτό. Απλά ήθελαν να κάνουν λίγο χαβαλέ... Χαβαλέ πάνω στον Γλέζο.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ
Τρεις του Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του Ηλία Πετρόπουλου. Όλοι θυμήθηκαν τα γενέθλια ενός κόμματος κι έκλαψαν για τη χαμένη του «τιμή» αλλά κανείς το συγγραφέα.
Σε καιρούς χαλεπούς, όπου η χώρα κυβερνάται από κάποια μεσαία στελέχη του ΔΝΤ κι ένα «μνημόνιο», οι εργαζόμενοι κι οι συνταξιούχοι συνθλίβονται κι οι διανοούμενοι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, εκκωφαντικά σιωπούν, χρειάζεται να θυμόμαστε αυτούς τους ασυμβίβαστους ανθρώπους.
Τέσσερες φορές καταδικάστηκε ο Η. Πετρόπουλος από τα ελληνικά δικαστήρια και φυλακίστηκε για γραπτά του που σήμερα κυκλοφορούν όλα ελεύθερα ενώ μερικά θεωρούνται πλέον κλασσικά! Υπέφερε φριχτά από τους υπηρετούντες την εθνική ασφάλεια και την εθνική ηθική, αλλά δεν υποτάχτηκε. Μετά την πτώση της δικτατορίας, την ώρα που κάποιοι άλλοι επέστρεφαν από το Παρίσι για να αναλάβουν κρατικά ακόμη και κυβερνητικά πόστα, αυτός επέλεξε την αυτοεξορία.

«Η ελευθερία. Η ελευθερία να γράφεις χωρίς φοβίες και η ελευθερία να δημοσιεύεις χωρίς νομικές συνέπειες. Ανέκαθεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα για να μπορέσω να ανασάνω. Τελικώς, ξεκίνησα να φύγω την εποχή της Χούντας, αλλά δεν μου έδωσαν διαβατήριο. Κατάφερα να φύγω το 75. Ποτέ δεν ξαναγύρισα στην χώρα μου».

Αυτά δήλωσε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό «Επόχα» (14/3/1992) που εκδίδεται στα Σκόπια και αναδημοσιεύτηκε από την « Ελευθεροτυπία».

Θάλεγε κανείς ότι μετά από 40 χρόνια συγγραφικής δράσης, με 80 και πλέον βιβλία θα έπαυε και η ταλαιπωρία του από τους υπηρετούντες την εθνική ασφάλεια και ηθική. Όχι. Λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, λίγο πριν την κυκλοφορία του τελευταίου του βιβλίου, δέχτηκε μια ακόμα επίθεση έτσι για να του θυμίσει ότι η αθλιότητα ποτέ δεν πεθαίνει κι η λογοκρισία καλά κρατεί.

Ήταν 13 Οκτώβρη του 2002 όταν άνοιξε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας τα ΝΕΑ (του συγκροτήματος Λαμπράκη) για να διαβάσει τη στήλη «βιβλιοδρόμιο» κι έπεσε πάνω σε μια βιβλιοκριτική του νέου του βιβλίου «Ο Κουραδοκόφτης». Η έκπληξή του ήταν μεγάλη όχι τόσο για το περιεχόμενο όσο για το ότι το κριτικό- επικριτικό άρθρο εμφανίστηκε στην εφημερίδα πριν καν κυκλοφορήσει το βιβλίο!!!
Συνηθίζεται οι βιβλιοκριτικές να δημοσιεύονται μήνες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου κι αφού αυτό προλάβει να διανεμηθεί σε όλα τα σημεία πώλησης της χώρας. Από πού προμηθεύτηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος (αυτός είναι ο συγγραφέας της κριτικής) το ακυκλοφόρητο βιβλίο, ποιος του το έδωσε, πότε πρόλαβε να το διαβάσει, πότε έγραψε την κριτική του; Και γιατί τόση βιασύνη να δημοσιευτεί μια κριτική πριν τη κυκλοφορία του βιβλίου; 

Φωτοτυπία της έντυπης μορφής του άρθρου του Π. Τατσόπουλου. Την ηλεκτρονική, μην την ψάχνετε, αθορύβως εξαφανίστηκε από το αρχείο της εφημερίδας. Αλλά την κράτησε ο Πετρόπουλος. Αναδημοσιεύεται στο τέλος αυτού του άρθρου!

Σύμφωνα με τον Τέο Ρόμβο, ο Τατσόπουλος έκανε μια “διατεταγμένη κριτική” μιας και ο Ηλίας Πετρόπουλος δεν ήταν αρεστός στο συγκρότημα Λαμπράκη. «Ο Τατσόπουλος λοιπόν έθαβε ένα βιβλίο που δεν είχε φτάσει ακόμη στα βιβλιοπωλεία και στο αναγνωστικό κοινό, σε μια βλακώδη προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας!» λέει.

Ο ισχυρισμός του Τέο Ρόμβου δεν είναι αβάσιμος. Ο Τατσόπουλος έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος των μηχανισμών, και μάλιστα παντός πολιτικού καιρού.

Φέτος το Μάη, έγινε θέμα στον τύπο όχι για το λογοτεχνικό του έργο αλλά για την θορυβώδη παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΚΕΒΙ, θέση στην οποία διορίστηκε, τρεις μήνες νωρίτερα, από τον υπουργό πολιτισμού και αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ. Π. Γερουλάνο. Η παραίτηση ήρθε ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΕΚΕΒΙ για την απόλυση 9 υπαλλήλων του.

Τεχνηέντως η παραίτησή εμφανίστηκε στον τύπο ως διαφωνία με τις απολύσεις ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Άλλωστε ο ίδιος δεν το έκρυψε. Θαυμάστε κυνισμό σε δήλωσή του στην εφημερίδα“Αυγή”. “Την έχω αυτή την ευθύνη για την απόφαση που υπέγραψα. Περίμενα όμως το ΥΠΠΟΤ θα καλύψει αυτή την απόφαση. Πήρα μια κακιά απόφαση, αισθάνθηκα βιτρίνα και χωρίς να έχω κανένα λόγο απέλυσα εννέα ανθρώπους. Τώρα αισθάνομαι ότι το ΥΠΠΟΤ, το οποίο μου επέβαλε αυτή την απόφαση, κάνει το κουνέλι.»Ο λόγος της παραίτησης λοιπόν ήταν η άρνηση του Υπουργείου να τον καλύψει!

Αντ αυτού το ΥΠΠΟΤ τον άδειασε κανονικά λέγοντας ότι “Ο κ. Τατσόπουλος είχε ασμένωςαποδεχθεί την πρόταση που του έγινε τον Μάρτιο να αναλάβει χρέη Αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, εν γνώσει του γεγονότος ότι η δημοσιονομική κρίση επηρεάζει αναπόφευκτα την κρατική χρηματοδότηση προς όλους τους εποπτευόμενους φορείς». Δηλαδή ήξερε ότι ρόλος του ήταν να εφαρμόσει στο χώρο του βιβλίου την πολιτική του ΔΝΤ. Ο πρόεδρος του ΕΚΕΒΙ Τάκης Θεοδωρόπουλος (μισθωτός κι αυτός, όπως ο Τατσόπουλος, των «Νέων» του συγκροτήματος Λαμπράκη), δεν παραιτήθηκε ούτε προέβη σε καμία δήλωση εφαρμόζοντας αθόρυβα και με συνέπεια την πολιτική των περικοπών.

Πριν από το διορισμό του στο ΕΚΕΒΙ ο κ. Τατσόπουλος είχε άλλη μια «κρατική» θέση. Ήταν για δυο χρόνια αμειβόμενο μέλος της επιτροπής κρίσεων σεναρίων του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Και δυστυχώς από αυτή του τη θητεία είχα προσωπική εμπειρία. Είχα υποβάλλει πρότασή για το γύρισμα ταινίας ντοκιμαντέρ με τίτλο «Φαντάσματα στην Κερύνεια» που αφορούσε μια επιχείρηση των δυτικών μυστικών υπηρεσιών (Αγγλίας, Αμερικής) στην Κύπρο, παραμονές του πραξικοπήματος και της εισβολής. Η πρόταση απορρίφθηκε όπως συμβαίνει με πολλές προτάσεις άλλωστε.

Το ξεχωριστό σε αυτή την περίπτωση είναι η αιτιολογία της από το μέλος της επιτροπής Πέτρο Τατσόπουλο. Απορρίπτει το υποβληθέν σενάριο με καθαρά πολιτικά κριτήρια! Σα να εκπροσωπούσε στο Κέντρο Κινηματόγραφου το υπουργείο εξωτερικών! Χωρίς να έχει από τους κανονισμούς καμία τέτοια αρμοδιότητα. Ή μήπως είχε; Θαυμάστε υπηρεσιακή (άλλοι θα έλεγαν ασφαλίτικη) ορολογία ανθρώπου που υπηρετεί τη λογοτεχνία:

«Η πρόταση στηρίζεται σε μια από τις πολλές θεωρίες συνομωσίας γύρω από την κυπριακή τραγωδία. Εξαιρετικά ευαίσθητο εθνικό θέμα (και εισέτι ανοιχτό) για να «υιοθετήσει» αυτή τη θεωρία το ΕΚΚ. Ελλείψει μάλιστα οιονδήποτε τεκμηρίων καταντάει κι εγκληματικά επιπόλαιο».

Τι ευαισθησία μη κατηγορηθεί αδίκως η ΣΙΑ!

Στην επιτροπή κρίσεων του ΕΚΚ διορίστηκε το Δεκέμβρη του 2006 από τον πρόεδρο του ΕΚΚ Γιώργο Παπαλιό όταν παραιτήθηκε, για προσωπικούς λόγους, ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης. Ο χρεωκοπημένος εφοπλιστής Γιώργος Παπαλιός είχε διοριστεί στη θέση του προέδρου του ΕΚΚ από τον υπουργό πολιτισμού της ΝΔ Γιώργο Βουλαγαράκη (αυτόν που είναι μπλεγμένος στην υπόθεση Βατοπεδίου).

Ο Πέτρος Μάρκαρης μετά την παραίτησή του από το ΕΚΚ, διορίστηκε (αρχή του 2008) από τον υπουργό πολιτισμού της ΝΔ Μιχάλη Λιάπη πρόεδρος του ΕΚΕΒΙ. Από αυτόν πήρε τη σκυτάλη το Μάρτιο του 2010 ο Τάκης Θεοδωρόπουλος.

Αυτοί οι δυο, Μάρκαρης και Θεοδωρόπουλος, μαζί με τον Απόστολο Δοξιάδη γίνανε πανελληνίως κατάπτυστοι για τη στάση τους απέναντι στην εξέγερση της νεολαίας το Δεκέμβρη του 2008. Ενώ δεν έκαναν καμία δήλωση για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την κρατική βία συνέταξαν διαμαρτυρία για τη “Επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης” διαμαρτυρόμενοι “για το αίσχος των εισβολών στα θέατρα” που πραγματοποιούσαν νέοι ηθοποιοί απλά διαβάζοντας καταγγελία της δολοφονίας.

Ο τρίτος της παρέας, ο Απόστολος Δοξιάδης, λίγο αργότερα, διορίστηκε από τον υπουργό πολιτισμού της ΝΔ Μιχάλη Λιάπη μέλος και ουσιαστικά πρόεδρος της περιβόητης «επιτροπής Γαβρά» που συγκροτήθηκε για να συντάξει το νέο νόμο για τον κινηματογράφο. Το αστείο της υπόθεσης (αν χωράνε αστεία εδώ) είναι ότι λίγους μήνες πριν αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο Γ’ Κινηματογραφικό Συνέδριο με την αιτιολογία ότι «απουσιάζει από τα κινηματογραφικά πράγματα εδώ και 17 χρόνια»!!!

Η τελευταία παρουσία του Απόστολου Δοξιάδη στα κινηματογραφικά πράγματα, πριν από 18 χρόνια, ήταν η θητεία του στο ΥΠΠΟ ως σύμβουλος κινηματογραφίας (1991-1992). Η μεγαλύτερη δε συμβολή του στον ελληνικό κινηματογράφο ήταν η βίαιη επίθεση στην Φρίντα Λιάπα όταν ζήτησε την εξαίρεση της ταινίας της από τα κρατικά βραβεία γιατί, όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τις ανάγκες μιας σκηνής, κακοποιήθηκε ένα ανήλικο παιδί. Με τη βοήθεια εφημερίδων και καναλιών προκλήθηκε τρομερό σκάνδαλο και ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη σε βάρος της Λιάπα και της μητέρας του παιδιού. Η Μελίνα Μερκούρη, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Ζυλ Ντασσέν, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Νίκος Κούνδουρος αντέκρουσαν τη συκοφαντία. Η υπόθεση πήγε με βούλευμα λίγους μήνες αργότερα στο αρχείο, αλλά η Λιάπα ήταν ήδη βαριά άρρωστη με όγκο στον εγκέφαλο και πέθανε τον Οκτώβριο του 1994…

Ο Απόστολος Δοξιάδης μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του με την ηθοποιό Βάσια Παναγοπούλου, έγινε γαμπρός του Γιώργου Παπαλιού, προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Ο Γιώργος Παπαλιός αφού κατάφερε να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους Έλληνες κινηματογραφιστές υποστηρίζοντας ανοιχτά ένα μέρος αυτών που ονομάζονται «ομιχληστές» και βρίζοντας τους άλλους είδε, τον Αύγουστο που πέρασε, τη θητεία στο ΕΚΚ να ανανεώνεται!!! Τώρα περιμένουμε να τακτοποιηθούν κι οι υπόλοιποι.

Πετρόπουλε, νομίζω ότι βρισκόμαστε σε κλοιό. Ώρα να ξαναφεύγουμε για Παρίσι. Αλλά κι από κει, έμαθα, διώχνουν τώρα τους τσιγγάνους….

Μια ηλίθια ερώτηση: Οι προαναφερθέντες συγγραφείς στα βιογραφικά τους αποφεύγουν επιμελώς να αναφέρουν τις διάφορες διοικητικές θέσεις που έχουν καταλάβει κατά καιρούς. Γιατί;

Το λογοκριμένο άρθρο. Η βιβλιοκριτική του Π. Τατσόπουλου για το βιβλίο “Ο Κουραδοκόφτης” περιέργως” εξαφανίστηκε από το ηλεκτρονικό αρχείο των “Νέων”. Η ημερομηνία της εξαφάνισης άγνωστη. Ο Η. Πετρόπολος πρόλαβε να το τυπώσει και να το στείλει στον Τέο Ρόμβο. Μα σε τι χώρα ζούμε; Να λογοκρίνονται κι οι λογοκριτές;
σ. 1
σ. 2
4 � t s ��� x�Y th: 0px; background-color: rgb(50, 47, 40); ">Μια ηλίθια ερώτηση: Οι προαναφερθέντες συγγραφείς στα βιογραφικά τους αποφεύγουν επιμελώς να αναφέρουν τις διάφορες διοικητικές θέσεις που έχουν καταλάβει κατά καιρούς. Γιατί;

Το λογοκριμένο άρθρο. Η βιβλιοκριτική του Π. Τατσόπουλου για το βιβλίο “Ο Κουραδοκόφτης” περιέργως” εξαφανίστηκε από το ηλεκτρονικό αρχείο των “Νέων”. Η ημερομηνία της εξαφάνισης άγνωστη. Ο Η. Πετρόπολος πρόλαβε να το τυπώσει και να το στείλει στον Τέο Ρόμβο. Μα σε τι χώρα ζούμε; Να λογοκρίνονται κι οι λογοκριτές;
Ηλεκτρονική έκδοση των ΝΕΩΝ
σ. 1
Ηλεκτρονική έκδοση των ΝΕΩΝ
σ. 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου