Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Φεστιβάλ Κρουστοπανήγυρις

Στις 16 Σεπτέμβρη ημέρα Κυριακή και ώρα 21:30 στο Κλειστό Θέατρο Άγγελος Σικελιανός (λόγω κακών καιρικών) συναυλία του συνθέτη Σταύρου Λάντσια.
Είσοδος Ελεύθερη 
Με την συμμετοχή και την ενεργή υποστήριξη φορέων του Νομού Κορινθίας, ξεκινάει από τις 2 Σεπτέμβρη και κορυφώνεται στις 30 Σεπτέμβρη, στην εμπορική έκθεση στη σωληνουργία Κορίνθου, ένα σημαντικό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό ταξίδι στο Νομό Κορινθίας. Στη διάρκεια του θα γίνονται συναυλίες, παραστάσεις, μαθήματα, εργαστήρια, εκθέσεις, εκδρομές και παράλληλες δραστηριότητες. Συμμετέχουν καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι δημιουργοί σε συνεργασία με ντόπιες πολιτιστικές δράσεις και ντόπιους δημιουργούς.

Το αντίδοτο στη σημερινή βαρβαρότητα είναι ο πολιτισμός.

Η κρουστουπανήγυρις είναι ένα πολιτιστικό γεγονός που φιλοδοξούμε να ξεπεράσει τα όρια της Κορινθίας, να προβάλλει και να αναδείξει τον ντόπιο πολιτισμό, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις ομορφιές του νομού μας και να προκαλέσει το πανελλήνιο και όχι μόνο ενδιαφέρον αυξάνοντας την επισκεψημότητα στα πλαίσια του καλλιτεχνικού τουρισμού.

Κυρίως, έχει βασικό στόχο να δημιουργήσει τις υποδομές και να κεντρίσει το ενδιαφέρον στους νέους για καλλιτεχνικές δράσεις.

Ο θεσμός αυτός υποστηρίζεται και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, το Επιμελητήριο Κορινθίας, το Κέντρο Νέων Κορίνθου, τη Συνεταιριστική Τράπεζα, τους Δήμους: Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Κορίνθου, Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Σικυωνίων, Βέλου – Βόχας και Νεμέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου