Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

"Γιατί σε αποδοκίμασα..."

Ανοιχτή επιστολή προς τον βουλευτή Αρκαδίας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, από τον... δράστη.
«Σε αποδοκίμασα κ. Λυκουρέντζο γιατί είμαι πολύ θυμωμένος μαζί σου. Είμαι θυμωμένος με όλους εσάς τους υπεύθυνους της καταστροφής της χώρας, τους συναδέλφους σου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Σου φωνάζω ΑΙΣΧΟΣ κ. Λυκουρέντζο γιατί εσύ σαν εισηγητής της ΝΔ μαζί με τον συνέταιρό σου του ΠΑΣΟΚ καταθέσατε τροπολογία στη βουλή για ρύθμιση- χάρισμα των χρεών της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Γιατί κ. Λυκουρέντζο δεν καταθέσατε παρόμοια τροπολογία για τους χιλιάδες απελπισμένους που τους πνίγει η θηλιά της τράπεζας και κατά δεκάδες αυτοκτονούν.
Σας μισώ κ. Λυκουρέντζο εσάς και τους ομοίους σας γιατί μικρά παιδιά λιποθυμούν καθημερινά στα σχολεία από την πείνα σαν αποτέλεσμα της πολιτικής σας. Εξαθλιώνετε τον λαό και θριαμβολογείτε καθημερινά στις τηλεοράσεις. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Ξέρετε κ. Λυκουρέντζο τους όρους στο παιχνίδι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δεν τους καθορίζουμε εμείς. Τους καθορίζετε εσείς με τους ομοίους σας που καθημερινά καταπατάτε κάθε έννοια της Δημοκρατίας.
Σε μας ο μόνος δρόμος που μας έχει απομείνει σήμερα είναι ο δρόμος της διαμαρτυρίας, ο δρόμος του αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τους άλλους δύο της παρέας: Ρέππα= Κωνσταντινόπουλο.

Θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας».

Οδυσσέας Γιαννόπουλος



Πηγή: arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου