Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η επιστολή-παρέμβαση του Θόδωρου Πάγκαλου υπέρ φίλου του

Ωμή παρέμβαση, υπέρ του φίλου του ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας Grand Resort (που κάνει τα μπάνια του το καλοκαίρι) στο Λαγονήσι, προκειμένου να του επιτραπεί να "καταπατήσει" δημόσια έκταση και να την χαρακτηρίσει ιδιωτική έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Σύμφωνα με...δημοσιεύματα εφημερίδων πρόκειται για την υπόθεση της νομικά αμφισβητούμενης επένδυσης «Αττικός Ήλιος» στην περιοχή των Καλυβίων. Η υπόθεση έχει προκαλέσει τη δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ του "κολλητού" φίλου του Θ.Πάγκαλου κ.Μαντωνανάκη με τον δήμο Καλυβίων.Ο κ.Μανωνανάκης διεκδικεί για το ξενοδοχείο του ένα μεγάλο κομμάτι ένα μεγάλο κομμάτι παραλίας στην περιοχή Κιτέτζας ενώ δήμος και ΕΤΑΔ (πρώην εταιρία τουριστικών ακινήτων) υποστηρίζουν ότι το κομμάτι αυτό είναι δημόσιο.
Όπως σας αποκaλύπτουμε σήμερα στο planet-greece,o ανεκδιήγητος Πάγκαλος με το υπ.αριθμ.277 έγγραφό του στις 9 Φεβρουαρίου προς το δ.σ. της ΕΤΑΔ ΑΕ απαιτεί να απέχει ουσιαστικά το δημόσιο από οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια κατά της εταιρείας του κ. Μαντωνανάκη, με την επωνυμία «Αττικός Ήλιος».
Ο κ.Πάγκαλος υποκαθιστά δηλαδή τη δικαιοσύνη και την αποδίδει αυτός.Ο ίδιος κρίνει πως πρόκειται για μεγάλη επένδυση. Το πιθανότερο , μέσα στην τρικυμία που έχει στο κρανίο του να έχει πιστέψει πως επειδή είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης , μπορεί να αντιμετωπίζει την κρατική περιουσία ως ιδιωτική. Δείτε την προκλητική επιστολή:
http://planet-greece.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Βρεγμένη σανίδα του χρειάζεται και να κάνει πλατς, πλατς πάνω στο λίπος. Ενώ ομολόγησε ότι είναι καταχραστής , όχι μόνο δεν είναι φυλακή αλλά εξακολουθεί να διοικεί αυτή την χώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή