Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Οι Ειδήσεις σήμερα

Κι ήθελε ακόμα ... Μ. Αναγνωστάκης
* Δοσίλογοι, στις 25 του Μάρτη πάρτε ομπρέλα. Μια χαρά θα είναι ο καιρός. Δεν θα βρέξει, θα σας φτύνουν. Το τι σκαρφίζονται
για να αποφύγουν το γιουχάισμα δε λέγεται. Τι αστυνομικούς κινητοποίησαν, τι διαταγές βγάλανε για να μαζεύουν γιαούρτια, αυγά και λαχανικά, άλλοι λένε να μην έχουν εξέδρες και να αναμιχθούν με τον κόσμο, τι προσκλήσεις μοίρασαν σε χαχόλους, έκλεισαν και τη Νομική... Πολιτικοί θα σας δώσω ένα δύο συμβουλές:
Κατ αρχήν αρχίστε προπόνηση στο τρέξιμο. Να προλάβετε, να μη σας βουτήξουμε. Έπειτα μάθετε να πετάτε ελικόπτερο. Ο Γιωργάκης για παράδειγμα, αφού δοκίμασε το ποδήλατο, έμαθε κανό. Γιατί νομίζετε;
Ο γαλατάς θεωρείται έμπορος «όπλων» για την αστυνομία; Η τυρόπιτα που έχει αυγά, θα χρειάζεται άδεια οπλοκατοχής, για να φαγωθεί; Μυστήρια πράγματα. Α, μάζεψαν και τα νεράντζια. Θα τα κάνουν γλυκό, να τα στείλουν στους ξένους τραπεζίτες. Χαζομάρα που μάζεψαν τα νεράντζια. Τώρα θα τους πετάξουνε πατάτες. Ότι και να κάνουν, μην ξεχάσουν τα μπέμπη λίνο. Ή ότι άλλη πάνα προτιμάνε. Ήδη τα έκαναν πάνω τους….
* Άμα δείτε σύντομα εκλογές, εγώ θα πρωταγωνιστήσω σε ροζ βίντεο. Μόνο αν τους στριμώξει ο λαός, θα αναγκαστούν να κάνουν εκλογές. Δείτε τον πάπα το δήμιο. Όταν ακούει εκλογές, κουφαίνεται. Ο Σαμαράς κάνει σαρδάμ, σαν τον Γιωργάκη. Άσε τι καντήλες βγάζουν στο μπατσόκ. Με φάρμακα τον κρατάνε το Μπενίτο. Απ αυτά τα μαϊμού, του Λοβέρδου. Όσο για το λάος, άστα. Μες τη μαύρη πλερέζα. Όλοι οι κηφήνες πάντως, μετά τις εκλογές (όταν γίνουν), θα αλλάξουν στέκι. Από Βουλή τους βλέπω Γουδί.
* Ποιος κάνει τις μεγαλύτερες τούμπες; Ο Αντώνιο το τέρας ή ο Καρατζαφύρερ; Αυτό είναι ερώτημα για γκάλοπ. Πάντως μετά τις νέες δηλώσεις του μπαμπά της Πόλα, λέω ότι ο Τόνι βγάζει περισσότερο γέλιο. Θέλει λέει αυτοδυναμία. Αντώνη, να λες πράγματα που μπορεί να γίνουν. Όχι φαντασίες. Είναι πιο πιθανό, να συναντήσω το λαγό του Πάσχα, παρά να σε ψηφίσουν. Αμ το άλλο; Ήταν λέει αντιμνημονιακός αρχιτέκτονας, ή κάπως έτσι. Λοιπόν, κάτι πήρες ληγμένο. Να σε κοιτάξει επειγόντως γιατρός. Για τις άλλες αρλούμπες, θα μας ενημερώσουν προσεχώς οι επιθεωρήσεις.
* Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΛΑΟΣ και πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), Ιωάννη Κοραντή, ζητά η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου, με αίτημα της το οποίο αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ζητεί να αρθεί η ασυλία για τα αδικήματα της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία σε βάρος των συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και της απάτης σε βάρος του Δημοσίου. Πηγή
Μπα; Απατεώνας βουλευτής και μάλιστα από το λάοςς; Πέφτω από τα σύννεφα. Μην ανησυχείτε, έχω αλεξίπτωτο. Και φυσικά ο Κοραντής, εκτός από την ασυλία, θα έχει ράμματα για τη γούνα όλων στη βουλή. Τι Τζίμης Μποντ ήταν. Επομένως, όχι μόνο δε θα άρουν καμιά ασυλία, αλλά θα του δώσουν και μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο, του Αλή μπαμπά με τους 300 κλέφτες.
* Κατά τα άλλα, οι κατοχικοί κόβουν φοροαπαλλαγές, αυξάνουν φόρους, κλείνουν τα μαγαζιά (χάθηκαν 135.000 θέσεις εργασίας και 68.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις), κόβονται μισθοί κλπ. Μεγάλη επιτυχία αυτό το μνημόνιο. Σαν όπλο μαζικής καταστροφής απόλυτα επιτυχές. Σκοτώνει ένα λαό ολόκληρο. Τι Φουκουσίμα, τι πυρηνικά, χημικά ή βιολογικά όπλα. Ρίχνεις ένα μνημόνιο σε μια χώρα και αυτό ήταν!
* Τελικά αυτό που κάναν οι Αμερικάνοι το κάνουν όλοι. Πυροβολούν, σκοτώνουν και μετά λένε ότι οι σκοτωμένοι ήταν της Αλ Κάιντα. Αν δεν είναι με τον Λάντεν, μπορούν να διαμαρτυρηθούν. Στην επόμενη ζωή.
* Λουκούμι, του ήρθε του Σαρκοζί το περιστατικό της Τουλούζης. Προανήγγειλε κατασταλτικά μέτρα,λέγοντας ότι θα εντοπίζεται και θα συλλαμβάνεται όποιος επισκέπτεται ισλαμιστικές ιστοσελίδες κλπ. Τέτοια σύμπτωση! Όταν κυνδυνεύει ο πρόεδρος εμφανίζεται ένας τρομοκράτης, που φυσικά πεθαίνει και δεν μπορεί πλέον να μιλήσει και τσουπ, ανεβαίνει η δημότικότητα. Ρε Νικολά,ούτε σε σενάριο τόση τύχη.
* Έχω ένα μυστικό, βαθιά καταχωνιάσει. Τα κανάλια κρύβουν τη ρατσιστική βία, που είναι όνειδος για τη χώρα μας. Χώρα, που κάθε χρόνο δέχεται εκατομμύρια ξένους τουρίστες. Σε μεγάλες πόλεις, φίδια επιτίθενται σε φτωχούς μετανάστες. Κάποιοι καλικάντζαροι θέλουν να κάνουν σαπούνια τους ξένους! Γι αυτούς έχω να πω, ότι αυτοί οι φασίστες - ρατσιστές δε θα γίνουν ποτέ σαπούνι ή κάτι παρόμοιο, μιας και τα περιττώματα τα κάνεις λίπασμα. Για λίπασμα μόνο κάνετε νοσταλγοί του Αδόλφου.
Οι επιθέσεις αυτές, δολοφονικές και άνανδρες, είναι αποτρόπαιες και καταδικαστέες από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Σε πολλές πόλεις μάλιστα, ο λαός με μπροστάρηδες Αναρχικούς και Αριστερούς, παίρνει στο κυνήγι τις ακροδεξιές συμμορίες. Πίσω απ’ αυτά, είναι ο αρχηγός της νέας δημοπρασίας, που επιτίθεται με μανία εναντίον των μεταναστών. Ο σκοπός του; Αποπροσανατολισμός από τις τούμπες, διχασμός του κόσμου, και φυσικά αλίευση ακροδεξιών χάνων ή άλλων ψαριών. Σύμμαχοι του, ο αδιάβαστος υπουργός Προπό, ο χειρότερος δήμαρχος της Πρωτεύουσας, και άλλοι τέτοιοι συγκυβερνούντες...
* Τώρα λέω να ξαναδιαβάσω εκείνο το ποίημα του Σολωμού, που τελείωνε με τη φράση:
... όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Μη τα συζητάς Διονύση μου. Σαν τον Πάγκαλο έγινε.

Αναρτήθηκε από mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου