Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης πλατείας Ξυλοκάστρου 19-6-2011


Εμείς που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Κυριακή 19-6-2011 στη πλατεία Ξυλοκάστρου, νοιώθουμε οργή και αγανάκτηση για την απροκάλυπτη ρίψη ασφυξιογόνων χημικών ουσιών, στους χιλιάδες διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος την Τετάρτη 15-6-2011.
Αισθανόμαστε ότι η απαράδεκτη κυβερνητική επίθεση μέσω των δυνάμεων κρατικής καταστολής, είναι σαν να έγινε εναντίον μας και εναντίον όλων των πολιτών που διαδηλώνουν σ’ολες τις πλατείες της Χώρας μας.
Η τρομοκρατία της βίας του μνημονίου και της τρόϊκα, δεν πρόκειται να μας διαλύσει, όπως δεν διέλυσαν τα χημικά του διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος.
Νοιώθουμε αλληλεγγύη προς όλους όσους κατακλύζουν τις πλατείες της Ελλάδας και αγωνίζονται εναντίον του ξεπουλήματος της Χώρας μας.
Εκφράζουμε έντονα τη διαμαρτυρία μας εναντίον της επικίνδυνης τακτικής ρίψης ασφυξιογόνων ουσιών προς τους πολίτες και των εκφοβιστικών προσαγωγών στην αστυνομία.
Ανησυχούμε για την ύπαρξη και λειτουργία ομάδων προβοκατόρων που στοχεύουν στον εκφοβισμό των πολιτών και την κατάρρευση του κινήματος δημοκρατίας που γεννιέται στις πλατείες της Χώρας μας.
Το σύνθημα : " Ένας για όλους και όλοι για έναν ", ας γίνει ο συνδετικός μας κρίκος στη δημιουργία της νέας κοινωνικής και πολιτικής μας συνείδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου